Vidic: Carrick a játékosok játékosa

A korábbi csapatkapitány tiszteletét fejezte ki Michael Carrick elõtt és elmondta, hogy olyan képességû játékosról van szó, amelyre minden csapatnak szüksége van.


A híres 2008-as Vörös Ördög csapat újra összeáll június 4-én a Carrick tiszteletére szervezett gálameccsen.

 

Nemanja Vidic szintén a csapat tagja lesz és mielõtt visszatérne az Old Traffordra, a ManUtd.com-nak adott interjújában tiszteletét fejezte ki az angol középpályással kapcsolatban.

 

"Nagyon profi játékos és rendkívüli karakterrel rendelkezik, hisz nem helyezi elõtérbe magát a csapattal szemben. Olyan adottságai vannak, amelyet bármely edzõ vagy játékos szeretne."

 

"Örülök, hogy meccset szerveztek neki, hisz teljesen megérdemli, valamint annak is nagyon örülök, amit a karrierje során elért."

 

"Szerintem a játékosok és a szurkolók is méltányolják. Amikor egy gyõztes csapatatot szeretne valaki összerakni, akkor olyan játékosokat kell a csapatba válogatni, mint Michael."

 

 

A szerb védõ elismerte, hogy nem várt fordulat volt a karrierje során, amikor 2014-ben elhagyta a Manchester Unitedet.

 

"Megfogadtam, hogy a tavalyi visszavonulásomat követõen már nem fogok többet pályára lépni, de ezt nem utasíthattam vissza. Nagyon várom a visszatérést."

 

"Õ csupán hat hónappal késõbb érkezett a csapathoz és nyolc évig játszottunk együtt. Nem tudom milyen hosszú ideig szeretne focizni, de sok szerencsét kívánok a jövõbeli terveihez."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!