Fergie: A bíró megfordította a meccset!

A United menedzsere úgy érzi Martin Atkinson ténykedése nagyban befolyásolta az eredmény alakulását.


 

A Vörös Ördögök második bajnoki vereségüket szenvedték el tegnap este a Stamford Bridge-en, miután Wayne Rooney találatára David Luiz válaszolt, majd a hajrában Lampard büntetõbõl döntötte el a találkozót.

 

Ferguson nem rejtette véka alá elégedetlenségét azután, hogy David Luiz nem kapta meg második sárga lapját, majd pár perccel késõbb Atkinson befújt egy véleményesnek mondható büntetõt.

 

 

 

 

A büntetõt Smalling és Zhirkov összecsapása után ítélte meg a játékvezetõ, Ferguson pedig csalódott volt az ítélet miatt.

 

„Az egyenlítõ gólnál rosszul védekeztünk, ezt el kell ismerni, de a büntetõ szerintem könnyelmû ítélet volt” -kezdte Ferguson.

 

„Jól játszottunk, ez egy szép produkció volt tõlünk. Nem érdemeltük meg, hogy a korábbi évekhez hasonlóan megint bírói ténykedés miatt változzon meg a játék képe. Zsinórban harmadik éve ezen megy el a meccsünk a Chelsea pályáján.”

 

„Hihetetlen. Már az sem volt semmi amikor Chicharito-t döngölte a földbe, de aztán amikor Rooney-t akasztotta egyértelmû lett volna a második sárga. Ráadásul a bíró orra elõtt történt az eset” -mondta David Luiz elmaradt kiállításáról Ferguson.

 

„Egyértelmû eset, nincs mirõl vitázni. Hat méterrõl ezt látnia kellett, de nem csinált semmit, ezzel egyértelmûen döntõen befolyásolta a meccset.”

 

„Ha arról kérdez mi változtatta meg a játékot, akkor egyértelmûen ez. Ráadásul ezek után hétrõl hétre meccset vezethet.”

 

Vidic ellenben megkapta második sárgáját Ramires buktatásáért, errõl is kérdezték a Vörös Ördögök fõnökét:

 

„Õszintén nem láttam az esetet, mert távol voltam. Vissza kell nézni az esetet, aztán majd okosabbak leszünk.”

 

A Kékek ezzel a vereséggel 12 ponttal vannak lemaradva a Manchester United mögött és  ezzel halovány esélyük maradt is a címvédésre. Ferguson szerint ezért számítanak ilyen sokat egyes döntések.

 

„Ilyen ítéletek mindent megváltoztathatnak. Rengeteg segítséget kaptak ma és ez engem nagyon meglepett.”

 

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!