CR: Hiányzik a Manchester United és a Premier League

Cristiano Ronaldo elárulta, a Real Madridnál való kifütyülése emlékezteti arra, mennyire hiányzik is neki a Manchester United és az, hogy a Premier League-ben játszhasson.


A Real Madrid Bajnokok Ligája döntõbeli szereplése elõtt Ronaldo felfedte, mennyire bántja, hogy saját szurkolói kifütyülik, annak ellenére, hogy 2009-es spanyol fõvárosba igazolása óta lejátszott 241 mérkõzésén 289 gólt szerzett a Királyi gárda színeiben.

 

A négyszeres Aranylabdás játékos nyolc év elteltével is arról beszélt, mennyivel jobban élvezte azt a szurkolói támogatást, amelyet a Manchester Unitednél és Angliában kapott, bár Spanyolországban is "boldog".

 

 

"Rengeteg évet töltöttem el a Manchester Unitednél, és az soha nem fordult elõ velem, hogy a saját szurkolóim kifütyüljenek. Egyszer se" - kezdte a 32 éves klasszis a spanyol La Sexta tv-csatornának a cardiffi BL-döntõ elõtt, amelyet majd a Juventusszal játszanak.

 

"Talán Angliában mindez azért más, mert a mentalitásuk is más az ottani embereknek."

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy Spanyolországban lehetek, de természetesen nagyon hiányzik Anglia, mert ezeket az emlékeket nem lehet kitörölni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!