Evra érzelmes visszatérése

A Manchester United egykori védõje, Patrice Evra érzelmekkel telve nyilatkozott azt követõen, hogy 90 percet játszhatott ismét az Old Traffordon vasárnap, Michael Carrick tiszteletmeccsén.


A francia bekk még 2006-ban igazolt a Monaco csapatától a Unitedhez és kilenc, rendkívül sikeres szezont töltött el Manchesterben, mielõtt 2014-ben a Juventus gárdájához távozott volna.

 

A 36 éves játékos még mindig játszik, jelenleg a Ligue 1-ban szereplõ Marseille-t erõsíti, de idõt szakított pihenõjébõl arra, hogy pályára lépjen Carrick meccsén és segítse a 2008-as Unitedet, mely 2-2-t játszott Carras álomcsapata ellen.

 

A bal bekk láthatóan örömmel tért vissza az Old Traffordra és öltötte magára ismét a vörös mezt és a találkozót követõen az MUTV-nek, valamint az ITV-nek nyilatkozva elmondta: "Csodálatos visszatérni. Köszönöm Michael Carricknek, hogy meghívott minket erre az összecsapásra."

 

"Túl sok érzelem, túl sok érzés jön vissza azzal, hogy visszatétem az öltözõbe, hogy látom a fõnököt, a stadiont és a szurkolókat; ez csodálatos!"

 

"Köszönetet kell mondanunk Istennek, hogy ilyen boldog pillanatokat élhetünk át. Nagyon boldog vagyok és Michael egész családjának is köszönettel tartozunk."

 

Carrick épp a közelmúltban írta alá újabb, egy évre szóló szerzõdését, amivel 2018 júniusáig maradhat az Old Traffordon. Evra szerint a középpályás még mindig nagyon sok opcióval szolgál Jose Mourinho csapatának.

 

"Szerintem Michael Carrick még mindig nagyon fontos játékosa a Manchester Unitednek. Emlékszem erre a szezonra, amikor játszott, mindig pozitív volt. Az életkor csupán egy szám. Remélem, még további évekig játszik majd."

 

"Folytatnia kell, mint nekem. 24 testvérem van, akiket etetni kell, úgyhogy nem hagyhatom abba, futnom kell tovább!"

 

 

Evra azt is feltárta, mit mondott Sir Alex Ferguson az utolsó eligazításon.

 

"A menedzser a találkozót megelõzõen azt mondta, ez a csapat tele van jó emberekkel, jó személyiségekkel. Azt mondta, mindenkinek köszönetet szeretne mondani, de a legnagyobb dolog az, hogy nagyszerû emberek vagyunk, ez a legfontosabb."

 

A védõ azzal zárta mondandóját, mennyire imádja a Manchester Unitedet, a klubot, melyet otthonának tart, majd tanáccsal látta el a szurkolókat is.

 

"Mindig azt mondom, ez az otthonom, így érzem. Köszönöm minden szurkolónak, mindannyian elképesztõek."

 

"Számomra ez csak egy álom. Mint mondom, imádom a Unitedet, mindig is imádni fogom. Ez nem egy hamis szerelem."

 

"Mindig a Manchester United mögött kell állnunk, amikor nyer vagy veszít, akkor is. Ha imádod a Man Unitedet, soha ne kritizáld õket, támogatnod kell! Amikor egy játékosnak rossz meccse van, a szurkolók soha nem fütyülik ki."

 

"Ebben az évben bejutottak a Bajnokok Ligájába és egyesek szerint nem játszottak jól, de nem a cirkuszban vagyunk. Ha élvezni akarod a focit, akkor igen, a 2008-as év zseniális volt, de el kell felejteni ezt és a jelenlegi Unitedre kell koncentrálni. Ez lenne az én üzenetem a szurkolók felé."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!