Jesper különleges felkészülése

Jesper Blomqvist egyedülálló módon készül fel arra a mérkõzésre, amit a hónap végén játszanak a Manchester United és a Barcelona legendái.


A Bajnokok Ligája gyõztes játékos is ott lesz június 30-án a Camp Nouban, ahol jótékonysági mérkõzést játszanak a legendák, melynek visszavágójára szeptember 2-án kerül sor az Old Traffordon.

 

Blomqvist visszatér abba a stadionba, ahol kezdõként lépett pályára az 1999-es BL-döntõben, amelyen a Bayern München ellen diadalmaskodott a csapat.

 

"Játszom Barcelonában és elkezdem a felkészülést" - nyilatkozta Jesper a ManUtd.com-nak. "Nem tudom, hogy hallottál-e arról, hogy a Let's Dance 2017 svéd verziójában ott voltam."

 

"Tizenkét héten át csináltam azt - most volt a döntõ, amit megnyertem. Az Európa-liga döntõje elõtti szponzori vacsorán mutatták be a videót. Az egyik táncomból készült klip, nagyon vicces volt."

 

 

"Minden percét élveztem. Úgyhogy bizonyos szempontból fitt vagyok, de el kell kezdenem a labdás edzéseket is."

 

A 43 éves Jesper, aki Malin Watsonnal párban nyerte meg a show-t, nagyon szeretne a BBC táncos mûsorában is szerepelni.

 

"Nagyszerû lenne" - folytatta. "Néztem az angol verziót, hogy inspirációt találjak magamnak azáltal, hogy látom, mit csinálnak. Ez egy nagy show Svédországban, de Angliában még nagyobb."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!