Ronaldót érdekelné a Unitedba való visszatérés

A Sky Sports információi szerint Cristiano Ronaldo szívesen visszatérne az Old Traffordra.


A Real Madrid játékosa távozni szeretne Spanyolországból, és a hozzá közel források azt állítják, hogy a Manchester United még mindig nagyon közel áll Ronaldo szívéhez.

 

A Manchester United 2009 nyarán vált meg Cristiano Ronaldótól, akiért akkor világrekord összeget kaptak a Real Madridtól, mégpedig 80 millió fontot. Az átigazolás óta egyszer már megpróbálták visszacsábítani a portugál játékost, viszont nem jártak sikerrel.

 

Jelen pillanatban a Unitednél attól tartanak, hogy különbözõ pletykákba vonják be a csapatot Ronaldo ügyében, miközben az Old Traffordon még mindig úgy érzik, hogy maradni fog a játékos a spanyol fõvárosban.

 

 

Ronaldo korábban közölte ügynökével, hogy távozni szeretne Spanyolországból, ugyanis adócsalással vádolják. 

 

A játékos árát és fizetését csupán kevés csapat tudná megengedni magának. Többek között ide tartozik a Paris Saint-Germain, különbözõ kínai klubok, valamint a Manchester United.

 

A kínai átigazolási piac hétfõn indul, azonban a 32 éves játékos valószínûleg Európában szeretne maradni.

 

A Real Madridnál viszont mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy maradásra bírják a legjobb játékosukat, azonban, ha mégis megválnának tõle, akkor a United lehet az egyik olyan csapat, ahová szívesen távozna Ronaldo.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!