Rooney köszönetet mondott a Unitednek

Wayne Rooney szívet melengetõ üzenetet küldött a Manchester United stábjának, játékosainak és szurkolóinak vasárnap délután, csupán néhány órával azután, hogy visszatért az Evertonhoz.


A korábbi csapatkapitány visszatért ahhoz a klubhoz, amelyet imádott gyerekként és ahol betört a profi labdarúgók közé, mielõtt 2004-ben Sir Alex Ferguson le nem igazolta õt.

 

13 évnyi szolgálat és 16 trófea után nyilvánvalóan nagyon érzelmes pillanat ez a Vörös Ördögök legeredményesebb játékosa számára, ami a közösségi médiában írtakon is látszik.

 

"Csupán hatalmas köszönetet szeretnék mondani a Manchester United minden tagjának" - mondta a csatár.

 

"Köszönöm a vezetõségnek, a menedzsereknek, edzõknek, akik alatt játszhattam, a stábnak, mellyel együtt dolgoztam, a csapattársaknak, akikkel együtt játszottam és végül a csodálatos szurkolótábornak, akikért szerencsém volt játszani. Köszönet az emlékekért!"

 

Korábbi csapattársak üzentek Wayne-nek, köztük a jelenlegi csapatból Ander Herrera és Jesse Lingard, akik még azelõtt írtak, hogy elutaztak volna a felkészülési túrára.

 

"Minden jót kapitány csodás karriered következõ fejezetéhez. Nagy öröm volt veled játszani, rengeteget tanultam" - írta Twitteren Jesse.

 

 

"Egy napon elmondhatom majd az ükunokáimnak, hogy együtt játszhattam veled. Minden jót és köszönöm!" - fogalmazott Herrera.

 

Gary Neville is üzent egykori csapattársának: "Minden jót Wayne, gratulálok a nagyszerû manchesteri pályafutásodhoz. A legjobb csatár vagy, akivel együtt játszottam és akit láttam a klubnál."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!