Edwin visszatér

Edwin Van Der Sar megerõsítette, hogy visszatér az Old Traffordra, ahol szeptember 2-án lép pályára a Manchester United és a Barcelona legendáinak mérkõzésén.


A korábbi manchesteri kiválóság épp a katalánok ellen játszotta utolsó meccsét a klubnál, ez a 2011-es Bajnokok Ligája döntõje volt. Edwin jelenleg az Ajax vezérigazgatója, de munkája közben is sikerült idõt áldoznia az edzésekre, így még mindig fitt és reméli, segíteni tud a Vörös Ördögöknek szeptember elején, amikor a két klub legendái ismét összecsapnak azután, hogy júniusban a Camp Nouban 3-1-re nyert a United.

 

"Természetesen mindig jó visszatérni az Old Traffordra" - mondta a korábbi kapus a ManUtd.com-nak. "Játszottam ott Michael Carrick tiszteletmeccsén, valamint további jótékonysági mérkõzéseken is már."

 

"Nagyon várom már, hogy szeptemberben a Barca ellen szerepeljek. Remélhetõleg nem fogjuk elszúrni! Nem sok csapat tudja megnyerni idegenben az elsõ találkozót, úgyhogy képesnek kell lennünk arra, hogy magasba emeljük a trófeát."

 

Ami az erõnléti állapotát illet, a 46 esztendõs legenda így felelt: "Rengeteget kerékpározok. Hollandiában elég közel élek a tengerparthoz, így tudok futni és kerékpározni is - mint minden holland. Ezáltal elég fitt maradtam és olykor együtt edzek a csapattal vagy az U19-esekkel. De egyre kevesebbszer."

 

 

"Elfogadható szintû fittségrõl beszélhetünk. Nem sérülés miatt vonultam vissza és néha tudok kapusokkal edzeni. De leginkább az Ajaxra koncentrálok, hiszen mind kereskedelmi, mind pedig a labdarúgás terén van feladatom, így nagyon lefoglal a munkám. De nagyon várom az ilyen különleges pillanatokat."

 

Van Der Sar azt is elárulta, még mindig nagyon közeli barátságot ápol honfitársával, Ruud van Nistelrooy-jal, aki szintén manchesteri legenda és szintén pályán lehet szeptemberben a katalánok ellen.

 

"Bár õ Hollandia másik részén él, néha eljön hozzám" - folytatta Edwin. "Pályafutásod során mindig találkozol pár olyan játékossal, akikkel kicsit tovább is kapcsolatban leszel, Ruud határozottan ezek közé tartozik."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!