Lukaku álomszerû bemutatkozása

Miután a West Ham elleni, 4-0-ra megnyert bajnokin két gólt is szerzett, Romelu Lukaku azt mondta, egy ilyen bemutatkozással egy álma vált valóra.


Minden szem a csatárra szegezõdött azt követõen, hogy hatalmas átigazolási összeg ellenében került az Old Traffordra ezen a nyáron. A belga játékos nem okozott csalódást, hiszen a Premier League nyitányán a szünet elõtt és után is betalált, segítve csapatát a sikerhez.

 

A találkozó után a Sky Sports-nak nyilatkozott Rom, aki elégedett volt azzal, hogy a United három ponttal gazdagodott.

 

"Igen, ez egy álomba illõ bemutatkozás volt" - mondta. "Egy ilyen nagyszerû klub ilyen közönsége elõtt játszani azt jelenti, egy álom válik valóra, de a legfontosabb az, hogy nyertünk."

 

"Remek gyõzelem volt négy góllal és kapott gól nélkül. Nagyon jól kezdtünk, rendkívül keményen kell dolgoznunk tovább."

 

 

"Amikor a Manchester Unitedben játszol, mindenkinek van feladata. Az enyém az, hogy megtartsam a labdát és gólokat szerezzek a csapatnak. Ma nagyon jól dolgozott a gárda, mindenki sok lehetõséget alakított ki, sok gólt lõttünk, ami ígéretes."

 

"A szurkolók szemkápráztató focit akarnak látni, nekünk ehhez kell ragaszkodnunk és minél többet kialakítanunk, csapatként jól kell védekeznünk és úgy gondolom, ezt tettük, úgyhogy igazán büszkék lehetnek a szurkolók."

 

"Ez csak a rajt, nekünk tovább kell dolgoznunk nagyon keményen. A menedzser elmondta, hogy van egy terve, nekünk meg kell próbálnunk követni azt és remélhetõleg elvezet minket valahova."

 

A másik bemutatkozó Nemanja Matic volt, aki elnyerte a meccs legjobbjának járó díjat. A szerb középpályás reméli, ez az eredmény olyan önbizalmat ad a csapatnak, ami elég lesz a jövõ heti, Swansea elleni bajnokira is. 

 

 

"Nagyon fontos mérkõzés volt ez számunkra azért, hogy egy igen remek csapat ellen három ponttal kezdjük a szezont" - magyarázta Matic.

 

"Nagyon örülök azért, amit a csapat nyújtott, mert jól kezdtünk és a következõ találkozón nagyobb önbizalommal fogunk játszani. Nem akarom azt mondani, hogy könnyebb lesz, de sokkal magabiztosabban lépünk majd pályára."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!