Herrera kapcsolata "fantasztikus" Mourinhoval

A Manchester United középpályása, Ander Herrera kijelentette, "fantasztikus kapcsolatot" ápol José Mourinhoval, miután a Huddersfield Town elleni 2-1-es vereséget követő nyilatkozatával felbőszítette menedzserét.


Mourinho szabályosan kiakadt azon, hogy 28 éves játékosa azt állította, szombaton azért szenvedtek vereséget, mert a Huddersfield játékosai "nagyobb szenvedéllyel" játszottak, Herrera azonban tagadta, hogy összetűzésbe került volna menedzserével az eset után.

 

A hétvégén egy Tottenham Hotspur elleni rangadó vár a Vörös Ördögökre, amely kapcsán Herrera arra sarkallja csapattársait, rukkoljanak elő jó teljesítménnyel, hogy feledtetni tudják a John Smith's Stadiumban elszenvedett kudarc okozta csalódottságot.

 

"Fantasztikus kapcsolatunk van, de én azt mondtam, hogy az első 30 percben jobb volt a hozzáállásuk, mint a miénk" - kezdte a baszk középpályás.

 

"Ennyi történt. De azt követően a mi hozzáállásunk is megfelelő volt, és közel állítunk ahhoz is, hogy kiegyenlítsünk, ami nem volt könnyű dolog, azt követően, hogy milyen rossz első fél órát produkáltunk."

 

"De most már szeretnénk elfelejteni azt, amit szombaton történt."

 

"Előre akarunk tekinteni a szombati, Tottenham elleni összecsapásra, amelyet szeretnénk megnyerni."

 

"A Huddersfield elleni vereséget követően szükségünk van arra, hogy újra visszatérjen a jó hangulat az öltözőbe, mert ha elveszítesz egy mérkőzést, akkor amint lehet újra játszani és győzni akarsz."

 

 

Herrera egyértelműen riválisként tekint a Tottenhamre a bajnoki címért folytatott harcban, és arra figyelmeztet, a Real Madrid elleni lenyűgöző Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményük után "bármire képesek lehetnek". 

 

"Kemény mérkőzés lesz, a Tottenham pedig egyértelműen közvetlen riválisunk a bajnoki címért" - tette hozzá a korábbi Athletic Bilbao játékos.

 

"Minden szezonban ott vannak az élmezőnyben. Az elmúlt két-három év során nagyon sokat fejlődtek, és minden sorozatban végső esélyesként kell tekinteni rájuk; a Bajnokok Ligájában, a hazai kupasorozatokban és a bajnokságban is."

 

"Láttuk a Real Madrid elleni meccsüket, ahol egyáltalán nem voltak rosszabbak, mint a címvédő. Ez pedig azt jeleni, hogy bármire képesek lehetnek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

Premier League 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!