Sir Alex kiosztotta Cantonát...vagy mégsem?!

Lee Sharpe elárulta, mit mondott Sir Alex Ferguson azon mérkőzést követően, amin Eric Cantona 'kung-fu rúgással' leterített egy szurkolót.


Cantona 1995-ben írta fel nevét a Premier League szégyenfalára azzal, hogy rátámadott a Crystal Palace egyik szurkolójára.

 

A francia játékost hosszú időre eltiltották, de visszatért és a következő szezonban duplázáshoz segítette csapatát és megőrizte ikonikus státuszát a manchesteri drukkerek között.

 

Azt hihetnénk, egy ilyen eset után Sir Alex nekiront játékosának, azonban korábbi csapattársa szerint pont nem ez történt.

 

"Bejött a menedzser és gőzölgött a feje!" - mondta Sharpe egy rendezvényen.

 

"Az ajtóból kiszakadtak a zsanérok. Zakója ki volt gombolva, ujjai felgyűrve; gőz jött ki a fülein és habzott a szája."

 

 

"Az öltöző közepén mezek és labdák voltak, amelyek aláírásra vártak. Mellettük tea és szendvicsek. Minden repült mindefelé!"

 

"Tojásos szendvics volt mindenki nyakában, összenéztünk és azt gondoltuk, 'A fenébe, most jól megkapja Eric!' És akkor a menedzser belekezdett: "Kib....tt Pallister, nem tudsz kifejelni semmit, szerelni sem vagy képes! Incey, te hol a fenében vagy? Sharpey, a nagyanyám gyorsabban fut nálad! Mindannyian szégyellhetitek magatokat!"

 

"Holnap reggel, kilenckor, a beleteket is kifuttatom belőletek edzésen! Rohadt sokkoló! És Eric...[odafordul felé és szelídebb hangon mondja] nem tehetsz ilyeneket, fiam!"

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!