Jones hat injekcióval játszott

Jose Mourinho megerősítette, Phil Jones-ra nem számíthat a Newcastle elleni bajnokin azután, hogy az előző pénteken 25 perc után le kellett jönnie a pályáról az Anglia-Németország barátságos válogatott találkozón.


Jones sérülten játszott a Tottenham és a Chelsea elleni, nagyon fontos bajnokikon is, ám a portugál menedzser meglepődött azon, hogy Gareth Southgate és az angol válogatott orvosi stábja engedte, hogy barátságos meccsen is focizzon.

 

Southgate több játékost is kihagyott a megszokottak közül, nem egyet sérülés miatt, és több fiatalt hívott meg a németek, valamint a brazilok elleni keretbe, ám Mourinhónak nem tetszett, hogy Jones a keret tagja maradt és játszott is.

 

"2000 óta, 17 évnyi menedzseri munkám alatt egyetlen olyan játékosom sem volt, aki érzéstelenítő injekciót kapott, hogy barátságos mérkőzésen szerepeljen. Soha!" - nyilatkozta Mourinho.

 

"Nem vagyok angyal, voltak olyan játékosaim, akik kaptak ilyen injekciót azért, hogy hivatalos, vagy épp nagyon fontos találkozón pályán tudjanak lenni."

 

 

"De olyat soha nem hallottam, hogy egy játékos hat injekciót kapjon egy barátságos válogatott meccset megelőzően. Phil Jones ennyit kapott."

 

"Meccs előtt megkapta, majd 15 perc után le kellett jönnie és szombaton sem lesz bevethető."

 

Az angol válogatotthoz közeli források arról számoltak be, hogy Jones az ilyenkor szokásos kezelést kapta, de megerősítették, hogy a játékos több injekciót kapott a találkozót megelőzően.

 

Amikor arról kérdezték Mourinhót, beszélt-e Southgate-tel, a portugál így felelt: "Nem, én csak tényeket közlök. A meccs napjának délutánján kapott oltást, ám a bemelegítéskor sem érezte magát rendben. Aztán a bemelegítés és a meccs kezdete között kapott még öt, helyi érzéstelenítő injekciót - mindezt egy barátságos válogatott meccsért."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!