Young kemény visszatérésre számít

Ashley Young arra számít, hogy a Manchester United nehéz éjszaka elébe néz, amikor egykori csapatához, a Watfordhoz látogatnak ma este.


A Vörös Ördögöknél manapság szárnyvédő pozícióban újjáéledő játékos a Vicarage Roadon kezdte karrierét, és 11 évig erősítette a Lódarazsakat, miután 10 évesen csatlakozott a Londonhoz közeli klub akadémiai rendszeréhez.

 

Young 2007-ben, az Aston Villa hívására távozott, de azóta is kellemes emlékeket őriz a Hertfordshire-i klubról, akik sorozatban legyőzték a West Hamet és a Newcastle-t, és jelenleg nyolcadik helyen tanyáznak a Premier League-ben.

 

"Természetesen nagyon szeretek visszalátogatni oda. 10 éves koromtól 21 éves koromig játszottam ott" - kezdte Young.

 

 

"Még mindig van a csapatban olyan, akit ismerek, és néhány barátom is dolgozik a klubnál. Azóta is tartom velük a kapcsolatot, így képben vagyok, hogy mi történik a klubnál."

 

"Ez az a csapat, amelynél gyerekként elsajátítottam a futball csínját-bínját, úgyhogy mindig nagyszerű érzés visszatérni - de még ennél is jobb lenne, ha visszatérésemet követően három ponttal távozhatnánk."

 

"Kemény mérkőzésre van kilátás. Mióta távoztam a klubtól, megváltoztak a körülmények."

 

"Jól szerepelnek a bajnokságban, úgyhogy tisztában vagyunk vele, milyen nehézségű összecsapásra számíthatunk."

 

Az előző szezonban 3-1-es vereséget szenvedett a Manchester United a Vicarage Roadon, Mourinho legénysége ezúttal azonban nem hibázhat, ugyanis már a hétközi forduló előtt 8 egységnyi lemaradással rendelkeznek a listavezető Manchester Cityhez képest.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Watford - Manchester United

Premier League 14. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!