Wenger: A United nem fogja "leparkolni a buszt"

Arsene Wenger nem számít arra, hogy José Mourinho Manchester Unitedje "leparkolná a buszt", amikor szombaton az Arsenalhoz látogatnak az Emiratesbe.


Mindkét csapat három sorozatban aratott bajnoki győzelemmel a háta mögött várhatja a rangadót, a különbség pedig mindössze négy pont, és két helyezés a United javára a londoniakhoz képest. 

 

A Vörös Ördögök első idegenbeli győzelmükre készülnek Mourinho irányításával a top 6 csapat ellen, eddig ugyanis négy vereség mellett csak három döntetlenjük van a közvetlen riválisok otthonában, és eredményesek is csak egyszer tudtak lenni. 

 

Arsene Wenger azonban nem számít arra, hogy kollégája ezúttal is negatív hozzáállással küldené pályára fiait az Ágyúsok ellen.

 

 

Amikor arról kérdezték, számít-e arra, hogy Mourinho "leparkolja a buszt", Wenger így felelt:

"Nem, nem számítok semmi különlegesre. Csak arra számítok, hogy képesek leszünk megfelelően kipihenni magunkat erre az összecsapásra."

 

"A Man Utd egy erős csapat és arra számítok, hogy képesek leszünk megbirkózni azokkal a feladatokkal, amik elé majd állítanak minket. Ők is támadni fognak. Nem csak védekezni."

 

"Ez egy hazai pályán [Emirates] rendezendő mérkőzés lesz az Arsenal és a Man Utd között. Csak a feladatra akarok koncentrálni és arra, hogy jól felkészítsem a csapatomat, ezzel minden esélyt megadva nekik a győzelemre."

 

"Jól teljesít jelen pillanatban a Man Utd, ahogyan mi is, úgyhogy ígéretes mérkőzés elébe nézünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!