Eldőlt: Megműtik Bailly-t

Eric Bailly a következő "két-három hónapot" kénytelen lesz kihagyni, miután döntés született arról, hogy nyugtalanító bokaproblémáját műtéti beavatkozással orvosolják.


Az elefántcsontparti bekk a Chelsea elleni, november eleji bajnoki óta nem állhatott csapata rendelkezésére, és José Mourinho már a szerdai, Bournemouth elleni 1-0-s győzelmet követően is beszélt játékosa "súlyos sérüléséről".

 

A portugál menedzser most megerősítette, Bailly kés alá fekszik, hogy orvosolják problémáját, de lehetőségeit tekintve kényelmes helyzetben van középhátvéd poszton.

 

"Bailly-t megfogják műteni - megszületett a döntés. Nem mondom azt, hogy a szezon hátralévő részére kidőlt, de a következő két-három hónapra igen" - kezdte Mourinho a MUTV-nek a vasárnapi, West Bromwich Albion elleni idegenbeli bajnoki felvezetéseként készült interjúban.

 

"De most térhetett vissza közénk [Phil] Jones, és ott van még [Chris] Smalling is meg még [Daley] Blind is, szóval ez egy olyan poszt, ahol megfelelő mennyiségű opció áll rendelkezésünkre, de természetesen hiányozni fog számunkra Eric."

 

 

Mourinho azt is megerősítette, nincsenek csapatának újabb sérültjei a Cseresznyések elleni nehéz küzdelemben kivívott győzelmet követően, így ugyanazzal a játékoskerettel utazhat el a The Hawthornsba. Ez azt vetíti előre, hogy Marcos Rojo (fej) és Marouane Fellaini (térd) ismételten hiányozni fog.

 

Paul Pogba utolsó mérkőzését tölti majd eltiltva, Luke Shaw azonban megőrizheti helyét a kezdőcsapatban a védelem baloldalán, miután kimagasló teljesítménnyel járult hozzá a csapat sikeréhez azt követően, hogy április óta először lehetett kezdő a bajnokságban.

 

Vasárnap a 7 nap alatt lejátszandó 3 mérkőzésük első állomásához érkeznek a Vörös Ördögök, ezzel kapcsolatban pedig arról kérdezték Mourinhot-t, miként menedzseli majd erőforrásait ebben az időszakban?

 

"Némi rehabilitációval és rotációval" - tette hozzá.

 

"Mérkőzésről-mérkőzésre forgatni fogok néhány játékost, mert szerintem szinte lehetetlen egy játékos számára, hogy minden decemberi és január eleji mérkőzésen pályán legyen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Brom - Manchester United

Premier League 18. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!