Súlyos Bailly bokasérülése

A Manchester United menedzsere, José Mourinho megerősítette, hogy Eric Bailly komoly sérüléssel bajlódik.


A legfrissebb információkban a klub felfedte, hogy az elefántcsontparti védő a válogatottnál szenvedett bokasérülést és műtétre szorulhat. A Chelsea elleni november elején elvesztett bajnoki óta nem bevethető és a következő napokban születik döntés arról, hogy szükséges-e az operáció.

 

„Úgy gondolom, hogy komoly a sérülése” – mondta Mourinho a Bournemouth elleni 1-0-s győzelmet követően, ahol a védelem tengelyét Phil Jones és Chris Smalling alkották.

 

„Nem tudom [meddig nem lesz bevethető], de a sérülését még a válogatottnál szerezte és azóta egy óvatosabb kezeléssel próbálkozunk. Amennyiben ez nem eredményes, úgy elképzelhető, hogy meg kell műteni, de ezzel várjunk még egy kicsit.”

 

 

Amikor a sérülés részleteiről kérdezték, azt válaszolta: „Nem vagyok orvos. Szerintem az orvos tud információt adni. Nincs semmi rejtegetni való, de én nem szeretnék erről beszélni.”

 

Ezt követően arról kérdezték a menedzsert, hogy Bailly szezonja véget érhet-e, de ő inkább a további lehetőségekről beszélt. Úgy hiszi, hogy a bokasérülés nem fogja ennyi időre partvonalon kívülre tenni az afrikai kiválóságot.

 

„Nem szeretnék pesszimista lenni” – hangsúlyozta. „Szeretném az orvosokra hagyni. Ma Smalling és Jones játszott, valamint ott volt még a padon Lindelöf és Blind. Marcos Rojo megsérült [a Manchester City ellen], de nem komoly a dolog.”

 

„Az egész szezon során problémáink voltak a belső védőkkel, de mivel négyen vagy öten vannak, így mindig menedzseltük [a bevethető játékosokkal] és Chris Smalling fantasztikusan jól játszik hét vagy nyolc mérkőzés óta zsinórban, szóval rendben vagyunk.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!