Lingard elárulta, mit mondott a menedzser

Jesse Lingard úgy érzi, kitartása kifizetődött, miután csapata 0-2-ről felállva egy pontot szerzett a Burnley ellen a második félidei játékával, ami előtt Mourinho azt mondta neki, soha ne adja fel.


Rosszul kezdtek a Vörös Ördögök és már három perc után hátrányba kerültek, ami után Steven Defour is betalált ellenük egy nagyszerű szabadrúgással. Ekkor úgy tűnt, elszenvedi második hazai vereségét a csapat a szezonban, ám a csereként beálló Lingard közel került a gólszerzéshez, mikor egy beadásra érkezett és közelről kapura lőtt, ám a Burnley kapusa, Nick Pope szerencsésen beleért a próbálkozásba, ami a lécen pattant.

 

Azonban jött egy újabb beadás Ashley Youngtól, amit Lingard már kapuba juttatott, reményt adva a csapatnak. A jó formában játszó középpályás a ráadás perceiben ki is egyenlített, megfosztva ezzel a vendégeket egy nagy győzelemtől.

 

"Az első helyzet tízből kilencszer gól lenne" - mondta Jesse az MUTV-nek. "De eltalálta a kapus arcát, onnan felpattant a keresztlécre, majd ki. De pozitívak maradtunk, sokan voltunk a tizenhatoson belül, hogy gólt szerezzünk és szerencsére sikerült is."

 

"Mögém jött a labda [Ashley Young beadása az első gól előtt] és csak ösztönből tettem, amit tettem. Amint bement a labda a kapuba, a közönség felugrott és az extra lökést adott nekünk, hogy újabb gólt szerezzünk. Gyorsan hozzám pattant a labda [a ráadásban] és megint csak ösztönből lőttem. Ha lett volna még újabb öt vagy tíz percünk, megnyerhettük volna a mérkőzést."

 

 

A menedzser a szünetben tanácsokkal látta el Lingardot, aki hamar kulcsszereplővé vált és immár kilenc találatnál jár a szezonban, melyek közül öt ebben a hónapban született.

 

"A menedzser mindig hitt, soha nem adja fel. Tudtuk, hogy van még 45 percünk, így türelmesnek kellett lennünk, járatnunk kellett a labdát, mozgatnunk kellett a Burnley-t és végül két olyan helyzetet teremtettünk, melyekből betaláltunk."

 

"Ez a szerepkör lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljek a csatárhoz, bejussak a tizenhatosra, több dolgot hozzak létre és nyilvánvalóan több lövésem legyen. Azt gondoltam, meg lehet a végén a meccs, de lejárt az idő, így már a következő mérkőzést várjuk."

 

"Mindig bennünk van a küzdőszellem, a soha fel nem adós hozzáállás, meglátjuk, hol kap el minket ez."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!