Lingard titkos célkitűzése

Jesse Lingard elárulta, kitűzött maga elé egy célt, hány gólt is szeretne szerezni a szezonban, de nem árulja el.


A 14-es mezben játszó támadó Anthony Martial gólja után talált be az Everton elleni bajnokin, ezzel már kétszámjegyű góljainak száma, ha minden sorozatot figyelembe veszünk.

 

A tegnapi volt Lingard hetedik gólja az idei Premier League-ben, a gólgyártást november 28-tól kezdte meg, azóta lőtte mindet. Az angol támadó elárulta, nagyon élvezi a játékot, de nem árulja el, hány gólt is szeretne elérni.

 

"Még mindig van egy célom, erre törekszem" - nyilatkozta Jesse az MUTV-nek. "Csak szeretnék gólpasszokat adni, gólokat szerezni, hogy segítsem a csapatot - ez jó számomra, ez a cél."

 

Arra a kérdésre, hogy hajlandó-e feltárni személyes célkitűzését, viccesen így reagált: "Nem, ez titok! De arra törekszem és keményen fogok dolgozni, hogy segítsem a csapatot. Mindig jó nekünk, támadóknak, ha gólt szerzünk és három ponthoz segítjük a csapatot."

 

"Hajtom magam és próbálok annyi gólt szerezni, amennyit csak lehet azért, hogy a csapatot győzelemhez segítsem."

 

A Vörös Ördögök boldogan kezdték az új évet a Mersey-partján és ismét a győzelem útjára léptek a 2-0-s sikerrel. Lingard ötödik gólját szerezte legutóbbi négy, idegenbeli bajnokija során és úgy érezte, megérdemelt három pont volt ez azután, ahogyan a második félidőben szerepeltek.

 

 

"Az első félidőben volt néhány lehetőségünk és domináltunk, jól járt a labda és nagy szabadsággal, élvezettel játszottunk, úgyhogy tudtuk, hogy jönni fognak a helyzetek a második félidőben."

 

"Sok meccsünk volt, de mindig megtartottuk lelkierőnket. Ez egy jó évkezdet és a szurkolók, akik elkísértek minket, nagyszerűen támogattak bennünket."

 

A Unitedben nem játszott Romelu Lukaku, a csapat legeredményesebbje, aki első bajnokiját hagyta ki a szezon során a Soton ellen elszenvedett fejsérülése után, valamint Zlatan Ibrahimovic sem volt bevethető, ám Lingard úgy érezte, a gárda kész volt megváltoztatni játékstílusát a két csatár kiválása után.

 

"Megvannak az embereink arra, hogy alkalmazkodni tudjunk egy más rendszerhez és Anthony remek mentalitással szállt be, gólt lőtt, ami önbizalmat és energiát adott a meccs egészére."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!