Nem döntenek azonnal Tuanzebe jövőjéről

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere elismerte, az is megtörténhet, hogy Axel Tuanzebe kölcsönbe kerül, de a döntésre még várni kell.


A sokoldalú játékos három alkalommal szerepelt a portugál tréner csapatában ebben a szezonban azt követően, hogy az előző idény második felében betört az első csapatba. A héten Dubaiba is elutazhatott a többiekkel, ahol meleg körülmények között edzhettek a játékosok.

 

Állítólag vannak érdeklődők iránta és biztos, hogy csak kölcsönbe mehetne a védő, hiszen Mourinho és stábja igen sokra tartja őt.

 

"Tuanzebe egy nagyon jó játékos, akinek azonban nincs sok lehetősége a játékra" - nyilatkozta Jose. "De ő a mi játékosunk és a mi játékosunk is marad - nincs esély arra, hogy egy ilyen tehetséget feladjunk."

 

 

"De ez egy olyan helyzet, amit át kell gondoljunk, egy kölcsönadás a szezon végéig. Igen, vagy nem. Kicsit tartunk a sérülésektől. Eric Bailly sérült, így még késleltetjük a döntést egészen az átigazolási időszak utolsó napjáig."

 

"Ha döntést kell hozzunk, azt a hónap végén fogjuk megtenni. Talán, ha a hónap végén nem lesz új sérültünk, ha Eric Bailly közel lesz a visszatéréshez, vagy visszatért, akkor valószínűleg jó lesz Axel számára, ha kölcsönbe megy valahova, majd visszatér a következő szezonra, mert ő egy olyan játékos, akit nagyon kedvelünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Stoke City

Premier League 23. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!