Nem térnek vissza a kölcsönjátékosok

José Mourinho megerősítette, a kölcsönben lévő Andreas Pereira, Sam Johnstone és Timothy Fosu-Mensah alkotta trió nem kerül visszahívásra a Manchester Unitedbe a szezon második felére.


Pereira egy éves kölcsönszerződés keretében került Valenciaba a nyár folyamán, ám abban szerepelt egy olyan kitétel, hogy egy bizonyos feltétel teljesülése esetén a 22 éves középpályás januárban visszahívható az Old Traffordra.

 

Eddig 15 alkalommal kapott lehetőséget kezdőként a Denevéresek kezdőjében, amelyből tízszer a La Ligaban lehetett ott a pályán az első perctől kezdve, míg hatszor csereként jutott szóhoz.

 

Mellette Sam Johnstone a másodosztályú Aston Villa kapuját védi, Timothy Fosu-Mensah pedig a Crystal Palace-t erősíti augusztus óta.

 

 

Amikor ezen három játékosáról kérdezték, Mourinho így nyilatkozott róluk:

"Pereira boldog. Játszik. Az egyetlen kisebb probléma számomra, hogy egy olyan pozícióban játszik, amely nem létezik a Manchester Unitednél."

 

"Hozzánk képest egy teljesen más játékrendszerben játszanak, amelyben ő egy olyan pozíciót foglal el, ami nálunk nem fellelhető."

 

"Ezzel kapcsolatban szükségünk van friss információkra. De nagyszerű tapasztalatot szerez, kiváló bajnokságban, egy hatalmas szurkolótáborral rendelkező remek klubnál, ahol a nyomás se ismeretlen fogalom."

 

"Lenyűgöző tapasztalatot jelent ez számára, ezért boldogan hagyjuk, hogy továbbra is ott játszhasson."

 

"Sam Johnstone folyamatosan játszik az Aston Villaban, és nagyon fontos játékossá vált számukra, akivel harcban lehetnek a feljutásért. Őt is boldogan hagyjuk, hogy maradhasson."

 

"És Tim Fosu-Mensah is kap meccseket a Crystal Palace-ban - szóval senki nem fog közülük visszatérni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!