Csapathírek a Newcastle meccs előtt

José Mourinho a MUTV-nek elárulta, Zlatan Ibrahimovic már újra a Manchester United felnőtt csapatával együtt edz, miután már egyre közelebb kerül ahhoz, hogy újra visszatérhessen a pályára tétmérkőzésen.


Múlt héten a menedzser már megerősítette, hogy a hosszabb ideje hiányzó párosa, Zlatan Ibrahimovic és Eric Bailly is részt vesz már az edzőpályán folyó munkában, viszont társaiktól külön dolgozva.

 

A MUTV-nek pénteken, az Aon Training Complexben nyilatkozva Mourinho azzal a jó hírrel szolgálhatott, hogy "nincsen újabb sérült" a múlt heti Huddersfield Town elleni 2-0-ra megnyert bajnokit követően.

 

Ennek ellenére a menedzser nem sokkal ezután nyilvános sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Daley Blind nem lesz majd ott vasárnap a St. James' Parkba utazó keret tagjaként Newcastle-ben.

 

"A keret rendben van, minden jó körülöttünk" - kezdte.

 

"Eric Bailly és Daley Blind akik jelenleg sérültek. Zlatan két nappal ezelőtt megkezdte az edzéseket a csapattal, és az eltelt idő alatt már sokat lépett előre. Rendben vagyunk."

 

Ibrahimovic legutóbb a Boxing Day-en, a Burnley elleni Old Traffordon rendezett bajnokin léphetett pályára, azonban a félidőben le kellett cserélni, míg Blind a januári, Derby County elleni 3. fordulós FA-kupa összecsapás óta nem állhatott csapata rendelkezésére egy kisebb probléma okán.

 

Bailly november óta nem bevethető, Marouane Fellaini pedig nem rég, a Tottenham elleni bajnokin dőlt ki, amelyet követően térdműtéten esett át. A belga középpályás visszatérését 6-8 hét múlvára prognosztizálják.

 

A Unitednél a cél az, hogy megszilárdítsák második helyüket a Premier League tabelláján a hétvégén, Mourinho-t azonban emlékeztették arra, hogy menedzserként soha nem tudott bajnoki győzelemmel távozni a Szarkák otthonából.

 

 

"Ez igaz" - válaszolta.

 

"Őszintén szólva, mindig élvezetes és jó, de egyben nehéz meccseket játszottunk ott csapataimmal. Kedvelem a stadiont, és az ott tapasztalható hangulatot. Remek és lelkes közönségük van."

 

"Szeretek oda járni, de győzni még nem tudtam. Vereségek és döntetlenek váltották egymást - de remélem a vasárnapi eredmény más lesz. Rafa Benitez azonban pontosan tudja, hogyan kell pontokat szerezni, úgyhogy szerintem nehéz dolgunk lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle - Manchester United

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!