Matic: Készen állunk a Sevillára

Nemanja Matic szerint a Manchester United felkészült a Sevilla jelentette kihívásra és társaival tudják mire számítsanak szerda este a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban, Európa egyik legszenvedélyesebb szurkolótábora előtt.


Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a spanyol csapat hazai pályán 2016 novembere óta mindösszesen egyetlen egy alkalommal szenvedett vereséget – éppen múlt hónapban a városi rivális Real Betis ellen (3-5). Ezen elképesztő sorozat része volt többek közt a 2016-os Premier League bajnok, Leicester elleni 2-1-es siker a BL-ben, valamint az idei kiírásban a Liverpool ellen elért 3-3 a csoportmérkőzések során – 0-3-ról felállva.

 

A ManUtd.com munkatársának, Gemma Thompsonnak nyilatkozva Matic elmondta, hogy a játékosok készen állnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonására és pontosan tudják milyen vehemens, elhivatott tábor biztosít majd pokoli atmoszférát Andalúziában.

 

„Egy nagyon jó csapatról beszélünk, akik különösen otthon veszélyesek, hiszen nagyszerű szurkolóik vannak, akik 90 percen keresztül buzdítják őket” – mondta Nemanja. „Arra számítunk, hogy már az elejétől fogva agresszívan letámadnak. De tudjuk mi a teendőnk, tisztában vagyunk a képességeinkkel és készen fogunk állni a meccsre.”

 

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk” – így Matic. „A Sevilla egy kiváló csapat, úgyhogy ez egy remek alkalom, hogy felmérjük magunkat velük szemben – örülünk, hogy lehetőségünk van játszani ellenük. Messzemenőkig tiszteljük őket, és még egyszer, tudjuk, hogy nagyszerű csapatot alkotnak, ezért biztos vagyok abban, hogy a szurkolók egy élvezetes meccset láthatnak majd szerdán.”

 

A Sevilla csapatfotója egy 2017-es BL-meccs előtt

 

Érdekesség, hogy a Sevillánál több, korábban a Premier League-ben is megfordult játékos is szerepel, beleértve a Manchester City egykori szélsőjét, Jesus Navast, aki nemrégiben óva intette a Unitedet attól, hogy alábecsüljék csapatát.

 

Hallva – avagy olvasva – Matic szavait és meglátását a sevillai együttesről, bátran ki lehet jelenteni, hogy erre nem fog sor kerülni, ám ezzel együtt a szerb válogatott magabiztos afelől, hogy a Vörös Ördögök képesek lesznek egy kedvező eredménnyel visszautazni Manchesterbe.

 

„Van pár játékosuk, akik már játszottak a Premier League-ben, ami biztos vagyok benne, hogy a hasznukra válik majd” – mondta. „De nekünk is megvannak a magunk kvalitásai, amit ki is akarunk aknázni.”

 

„Fontos, hogy egy jó eredményt érjünk el idegenben, és hogy ne kapjunk gólt. Nehéz lesz, de a tudásunk legjavát fogjuk adni, hogy elérjük a kívánt eredményt, ami nem más, mint a győzelem. Tudjuk mire kell számítanunk.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sevilla - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!