Mourinho: Vannak hiányosságai a Liverpoolnak

José Mourinho szerint a Liverpoolnak vannak olyan gyenge pontjai, amelyeket kihasználhatnak szombaton kora délután, de elismerte, hogy saját csapatának is van sebezhető oldala.


A Liverpool azzal a reménnyel látogat hétvégén az Old Traffordra, hogy egy esetleges ott aratott győzelemmel megelőzhetik a Unitedet, akik jelenleg két ponttal állnak jobban náluk, a szinte már biztos bajnok Manchester City mögötti második helyért folyó harcban.

 

Mourinho és Jürgen Klopp eddig három alkalommal nézett egymással farkasszemet mióta a portugál leült a Vörös Ördögök kispadjára, és eddig mindegyik összecsapásuk döntetlenre végződött, a legutóbbi októberben 0-0-ra az Anfielden.

 

Jelen pillanatban a Liverpool rendelkezik a bajnokság második legeredményesebb támadószekciójával 67 szerzett góllal, amely tizeneggyel több, mint a United hasonló mutatója. Ezzel szemben védekezésben a manchesterieké a liga második legjobb hátsó alakzata, amely a Liverpoolhoz képest tízzel kevesebb gólt kapva eddig csak 22-szer nem tudta megakadályozni az ellenfelek próbálkozásait.

 

"Ők egy nagyon jó csapat, de ezzel együtt egy olyan jó csapat, amelynek vannak gyengeségei" - kezdte Mourinho.

 

 

"Nem gondolom, hogy túlzottan erős szó lenne a gyengeség, mert ugyanezt a szót használnám a saját csapatommal kapcsolatban is."

 

"Ők nem egy tökéletes csapat. Szerintem nagyon jó csapatot alkotnak, ezért állnak ott a Premier League-ben, ahol, és ez pedig nem könnyű."

 

"Megvannak az erősségeik és a gyengeségeik. Ahogyan nekünk is."

 

"Az egyik legkiemelkedőbb edzői képességem abban rejlik, hogy kitűnően fel tudom ismerni a csapatom hiányosságait. Néha ezeket megpróbálom elrejteni, néha pedig más dolgokkal kompenzálni."

 

"A Premier League-ben szerzett pontok tekintetében eléggé hasonlóan állunk. A Liverpool már továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, nekünk pedig még van rá 90 percünk, hogy kiharcoljuk azt magunknak."

 

"Úgyhogy a Bajnokok Ligájában egyértelműen előttünk járnak, az FA-kupában nekünk viszont még olyan esélyünk van, amilyen nekik már nem áll rendelkezésre, úgyhogy eléggé hasonló szezont futunk eddig."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 30. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!