Keane: Pogba semmit nem tett

Roy Keane szerint Paul Pogba nem tett semmit, amikor a Sevilla elleni BL meccsen a padról beállt. A korábbi csapatkapitány szerint ez egy nagy probléma a manchesteri klubnál.


Pogba nem tudta hátára venni a csapatot kedden, nem tudott segíteni a Vörös Ördögöknek, akik végül 2-1-re kikaptak hazai pályán és kiestek a Bajnokok Ligájából.

 

Keane azt mondta, Jose Mourinho kihívásokkal áll szemben, hogy kihozza a legjobbat a klub rekordigazolásából.

 

"Nem ő az egyetlen probléma" - nyilatkozta Roy az ITV-nek. "De egy nagy gond, és ha nem tud ott lenni a kezdőben, bajban vagy."

 

"Beáll és azt reméled, jó játékos befolyásol egy találkozót. Ő beszállt a meccsbe, de semmit nem tett. A gólra adott reakciója olyan volt, mint egy iskolás fiúnak. Nem érezte a veszélyt."

 

 

"Az ok, amiért egy csapat tagja vagy az az, hogy amennyiben egy társad hibázik, fedezd őt. De nem segítenek egymásnak. Szinte mindig egyénieskedést látni, nem csapatként játszanak."

 

Keane arról is említést tett, hogy néhány játékos nem felel meg az előírt követelményeknek és nem tűnnek olyannak, akik a klubnál való szereplés miatti kihívás elé állnának.

 

"Amikor a Manchester Unitedben játszottam, mindig nagyszerűen éreztem magam, amikor magamra húztam a mezt. Élveztem a klub történelmét, a nyomást, a címert és a szurkolók elvárásait."

 

"Azt érzem, ez a United nem élvezi az nyomást vagy a kihívásokat."

 

"A menedzser vállalja a felelősséget. Amikor látom a meccs utáni interjúját, nem hiszem, hogy megdöbbent lett volna, hiszen minden nap a játékosaival együtt dolgozik. Tudja, hogy kevesek ahhoz, hogy Európa egyik legjobb csapata legyenek. Ő tudja ezt."

 

"Az elmúlt 3-4 év során nehézségek merültek fel a Manchester Unitednél, még több játékosra van szükségük, de tudom, lesznek olyanok, akik azt mondják, nem mindig ez a válasz, különösen amikor egy nagyszerű menedzser ül a padon."

 

"Azzal kell dolgozz, ami van, de ők 3-4 játékossal kevesebbek jelenleg. Vannak olyan labdarúgók, akik a Unitedben játszanak most, ám nem elég jók. Ez nem az ő hibájuk. Ha kiválasztanak, a Unitedért fogsz játszani, de kevesek a legmagasabb szinthez, amit az elmúlt három vagy négy év el is árul."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

FA-kupa negyeddöntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!