Lingard: A United karakteres győzelmet aratott

Jesse Lingard szerint a Manchester United megmutatta erős karakterét a Brighton elleni győzelem során.


A Vörös Ördögök tudták, a Sirályok ellen fontos megszerezni a győzelmet, ha a szezon végén szeretnének trófeával gazdagodni, hiszen hétközben biztossá vált, hogy a Bajnokok Ligája már nem lehet meg, mivel kiestek a Sevilla ellen.

 

A meccs embere, Nemanja Matic kiváló íveléssel hozta gólhelyzetbe Romelu Lukakut, aki megszerezte 25. találatát, majd a szerb maga bólintott a kapuba a második félidőben, amivel biztossá vált, hogy a United ott lesz a Wembley-ben, az FA-kupa elődöntőjében.

 

Lingard - aki Matic-hoz hasonlóan élvezi a gólszerzést a kupában, hiszen már kétszer volt eredményes a sorozatban - elárulta, csak a győzelem számított a hétközi kupabúcsú után.

 

"A Brighton visszaállt és néhányszor kontrákkal fenyegettek minket, de ezt tudtuk a meccs előtt is és megmutattuk karakterünket, visszavágtunk az előző kudarcért" - nyilatkozta Jesse.

 

A szünet előtt nem sokkal szerzett vezetést Lukaku, akit nagyon dicsért Lingard.

 

 

"Tudjuk, mire képes, amit meg is mutat előttünk" - folytatta a támadó. "Olyan játékos, aki egyedül fent játszva nagyon jól megtartja nekünk a labdákat. Nagyon jó neki, hogy ennyi gólt szerzett már a szezonban."

 

A United elődöntőbeli ellenfele ma délután derül ki és Lingard úgy érzi, a legjobb négy között lenni még különlegesebb azáltal, hogy a labdarúgás otthonában játszhatnak majd.

 

"Igen, természetesen mindig jó visszatérni a Wembley-be. Az elődöntők mindig nagy meccsek, olyanok, mint egy döntő, semleges pályán zajlik. Nagyon izgatottak vagyunk, meglátjuk, kit sorsolnak nekünk."

 

"Mindig jó a csapatnak és a szurkolóknak, ha lehetőség nyílik trófea megnyerésére, szóval ha összejönne, az nagyon jó lenne. Az elődöntő mindenkit motivál és olyan valami, amit várunk, de közben a Premier League-ben meg kell tartanunk a második helyet és tartanunk kell a nyomást fent."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!