Pereira: A Valencia meg akar venni

Andreas Pereira megerősítette, a Valencia tájékoztatta ügynökét arról, hogy a nyár folyamán vételi ajánlatot fognak tenni érte, ám elmondta, ő előnyben részesítené azt, hogy a Manchester Unitedben játszhasson a következő szezonban.


Pereira teljes szezonra szóló kölcsönszerződése hamarosan véget ér a Valencia együttesével, ahol eddig 28 alkalommal lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

 

José Mourinho még szeptemberben nem tetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Pereira a Valenciahoz való kölcsönadását kérvényezte, ahelyett hogy maradt volna és megharcolt volna helyéért az Old Traffordon, de a 22 éves játékos pontosan ebben reménykedik a következő idény kapcsán.

 

"A Valencia kapcsolatba lépett az ügynökömmel, akivel közölték, hogy megakarnak végleg vásárolni, amely hízelgő számomra, de nem az a helyzet, mint ami a médiában ezzel kapcsolatban megjelent" - kezdte Pereira a South China Morning Postnak.

 

"Az emberek azt beszélik, hogy tárgyalást kezdeményeztem José Mourinhoval, pedig semmi ilyen nem történt. A Valencia edzője sokat beszél velem, jól megértjük egymást, de tudomásom szerint továbbra is a Manchester United játékosa vagyok, a szerződésem 2020-ig szól az Old Traffordon és az a célom, hogy a Unitednél játszhassak. Soha nem szándékoztam elhagyni a Unitedet."

 

 

Pereira egy sikeres Valencia tagja lehetett idén, amely jó eséllyel pályázik arra, hogy a spanyol bajnokság legjobb négy helyének egyikén végezzen, biztosítva ezzel a következő szezonbeli Bajnokok Ligája indulásukat.

 

Ez sorozatban a második szezonja a Belgiumban született Pereiranak, aki 16 évesen csatlakozott a United kötelékébe, hogy a La Ligaban szerepelhet kölcsönben, tavaly ugyanis a Granada együttesét erősítette 35 bajnokin, amely során 5 gólt szerzett.

 

Tehát mindkét ideiglenes csapatánál állandó játéklehetőséghez, és ezzel együtt értékes tapasztalatokhoz jutott, ő pedig elégedett az így elért fejlődésével.

 

"Jobb játékos vagyok most" - tette hozzá.

 

"Hozzászoktam, hogy olyan nagy kvalitású csapatban játszom, ahol elvárás a győzelem, és minden szinten versenyképes. Mentálisan is erősebbnek érzem magam."

 

 

Pereira számos tehetséges játékossal karöltve játszhat a Mestallaban - többek között Geoffrey Kondogbia, Goncalo Guedes és Carlos Soler - és elmondása szerint élvezi azt a játékfilozófiát, amelyet edzőjük, Marcelino meghonosított a csapatnál.

 

"Nagyon jó futballt játszunk, amelyben kulcsszerep hárul a gyors és robbanékony kontratámadásokra."

 

"Az edzőnk ezt várja el tőlünk, aki ráadásul nagyon odafigyel a részletekre is. Ha valamit rosszul csinálsz, akkor azt azonnal közli veled."

 

"Az egyik meccsünkön elveszítettem a labdát, amely után azt gondoltam, 'A fenébe! Elveszítettem a labdát', de ő nem akarta, hogy ezen gondolkozzak, csak hogy azonnal támadjak le, és hezitálás nélkül azonnal a labda visszaszerzésére koncentráljak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!