Melyik Matic kedvenc gólja?

Nemanja Matic elmondása szerint nem lehet párhuzamot vonni angliai karriere két leghíresebb gólja között.


A Manchester United középpályásáé lett a Hónap gólja elismerés a Crystal Palace elleni mérkőzés hosszabbításában szerzett találatával, amely egyébként az egész szezon legszebb találata címre is eséllyel pályázik. Mivel a Tottenham Hotspur elleni FA-kupa elődöntő már a nyakunkon van, így még inkább előtörnek azok az emlékek, amelyeket a Spurs tavalyi, még Chelsea-mezben történő legyőzéséről, és ellenük szerzett távoli bombája kapcsán őriz a Wembley-ből.

 

Amikor arról kérdezték, melyik londoni csapat elleni találata a kedvesebb számára, így felelt a MUTV-nek:

"Szerintem a Palace ellenit választom, mert az döntő jelentőségű volt. A Tottenham ellen a csapatunk negyedik gólját szereztem a 4-2-es győzelmünk alkalmával. Nem összehasonlítható a kettő."

 

"Láttam a Selhurst Parkban szerzett gólomat visszajátszva, és az egy lenyűgöző találat volt, de a fontosságát kell kiemelnünk, mert három pontot ért számunkra. Nagyon boldog voltam, és szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, hogy az én találatomat szavazták meg a hónap legjobbjának. Boldog és büszke vagyok."

 

 

Azáltal, hogy a Spursszel megint ugyanabban a fázisban nézhet farkasszemet az FA-kupában, mint legutóbb, Maticra ismét nagy figyelem hárul majd, őt azonban sokkal jobban foglalkoztatja, hogy elérjék a csapat célját, amely nem más, mint hogy visszatérhessenek a döntőre is a Wembley-be.

 

"Nagyszerű volt elődöntőt játszani és megnyerni azt" - tette hozzá a szerb válogatott játékos.

 

"Emellett amikor gólt szerzel, akkor elfog egy leírhatatlan érzés is."

 

"Egy olyan helyzetben, mint amilyen egy elődöntő, nagyon fontos, hogy győzz és ott legyél a döntőben. Remélem a csapat készen áll majd erre. Én minden tőlem telhetőt meg fogok ezért tenni, de az nem számít, hogy ki szerez gólt vagy ki lesz a mérkőzés legjobbja. Csak az számít, hogy bejussunk a fináléba."

 

VIDEÓ:


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

FA-kupa elődöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!