Jones: Alexisnek plusz ösztönzés lesz az Arsenal

A Manchester United védője, Phil Jones szerint Alexis Sanchez a helyén fogja kezelni azt, hogy vasárnap az Old Traffordon először lép majd pályára ellenfélként egykori csapata, az Arsenal ellen.


A chilei sztár nagy kedvenc volt az Emirates Stadiumban, januárban Londont azonban Manchesterre cserélte, amikor ő északnak vette az irányt, a fővárosba pedig Henrikh Mkhitaryan költözött.

 

Alexis a Wembley-ben kulcsszereplője volt múlt szombaton a Tottenham Hotspur ellen megnyert FA-kupa elődöntőnek, ugyanis előbb egyenlített, majd gyakorlatilag gólpasszt adott Ander Herreranak, most pedig már egykori kenyéradója ellen bizonyítana.

 

Amikor a MUTV arról kérdezte, szerinte furcsa lesz-e Alexisnek egykori csapatával farkasszemet nézni, Jones így felelt:

"Hazai pályán nem annyira. Szerintem ha idegenben, az Emirates-ben lenne az első alkalom, akkor az egy kicsit más lenne. Visszatérni egy olyan helyre, amelyhez sok emlék köti és sokat jelent számára, ismeri a pályát és a szurkolókat, nem könnyű."

 

"Úgyhogy hazai pályán egy kicsit más lesz, de így is meglesz számára a plusz ösztönzés, hogy megpróbáljon bizonyítani ellenük."

 

 

Jones úgy érzi, az Old Trafford közönsége kifogja nyilvánítani elismerését Arsene Wenger felé, miután az Arsenal menedzsere a szezon végén búcsút int annak a klubnak, amelyet 1996 óta irányít.

 

"Ő egy fantasztikus menedzser" - tette hozzá Jones.

 

"Mostanában rengeteg dolgot láttam a sajtóban vele kapcsolatban, és ezek igazak. Megváltoztatta a futballt és azt ahogyan a csapatok játszanak."

 

"Az évek során számos kiemelkedő Arsenalt rakott össze, amelyeken én is felnőttem, ezért megérdemelné, hogy megkapja a tiszteletet és megérdemelt búcsúzása lehessen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 36. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!