Kialszanak a fények az Old Traffordon

Március 26-án este teljes sötétségbe borul az Álmok színháza.


Ma este 20:30 perckor (brit idõ szerint) egy órán át kialszik minden fény az Old Traffordon, ugyanis a klub csatlakozott a a WWF nemzetközi környezetvédelmi szervezet "Föld órája" eseményéhez.

A híres neonok kialszanak egy órára, ezzel csatlakozva olyan híres épületek mell, mint az Empire State Building New Yorkban, az Eiffel-torony Párizsban vagy épp a syney-i Operaház, melyek szintén ezzel az akcióval mutatják meg elkötelezettségüket az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett.

A United az utóbbi három évben már részt vett ebben a programban, ezzel is kiszélesítve a "Reds Go Green" környezetvédelmi programot.

Ebben az évben a WWF arra kéri a szurkolókat, mutassák meg támogatásukat és csatlakozzanak ahoz a több száz millió emberhez szerte a világban, akik részt vesznek a Föld Órája eseményen. 

 


Gary Neville már regisztrált a www.wwf.org.uk/earthhour oldalon és õ is le fogja kapcsolni a fényeket egy órára és erre kéri a szurkolókat is.

"Mindannyian többet tehetünk azért, hogy együtt élhessünk azokkal a természeti adottságainkkal, amink van" - mondta Neville. "A WWF Föld órája egy nagyszerû mód, hogy több embert elérjünk és megváltoztassuk a gondolkodásmódjukat."

"Rengeteg munka vár ránk azért, hogy létrehozzunk egy olyan világot, melyre fényes jövõ vár. Tégy te is hozzá egy keveset!"

A Föld órája hosszú utat tett meg azóta, amióta 2007-ben az ausztráliai Sydneybõl elindult. Ekkor még csak 2,2 millió ember és több, mint 2000 vállalkozás kapcsolta le a fényeket egy órára, ezzel foglalva állást az éghajlatváltozás ellen.

Tavaly az Egyesült Királyságban több, mint 13 millióan csatlakoztak az eseményhez, valamint 130 híres épület is lekapcsolta fényeit, mint például a Big Ben, a Buckingham Palota, a London Eye, az edinburghi kastély, a Millenium stadion és a Stormont.

Ha többet szeretnél megtudni az eseményrõl, látogass el a WWF hivatalos oldalára, a magyarországi oldalukra vagy csatlakozz hozzájuk a Facebookon!
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!