Sir Alex Ferguson súlyos állapotban

A Manchester United legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson kórházban van és életmentő műtéten esik át szombaton este, értesült a Sky Sports News.


A 76 éves skót szakember "súlyos állapotban" fekszik egy manchesteri kórházban, és operációra szorul.

 

Ferguson 13 Premier League bajnoki címet és két Bajnokok Ligája trófeát nyert a Vörös Ördögök kispadján töltött 26 éve során, mielőtt 2013-ban visszavonulása mellett döntött.

 

 

Legutóbb a Manchester United Arsenal elleni mérkőzésén láthatta a nagyközönség az Old Traffordon, amikor ő adta át a londoniak kispadjáról távozó régi harcostársa és kollégája, Arsene Wenger számára a manchesteriek búcsúajándékát. 

 

Szombaton délután már felütötte a fejét az aggodalom vele kapcsolatban, amikor fia, Darren Ferguson kihagyta csapata, a Doncaster Rovers szezonzáró Wigan Athletic elleni mérkőzését "családi okokra" hivatkozva.

 

UPDATE:

 

A Sky Sports News értesülései szerint agyvérzését követően át is esett életmentő műtétén Sir Alex Ferguson, és már a kórházban lábadozik. A műtétet a klub is megerősítette.

 

A Manchester United szóvivője elmondta, "a beavatkozás nagyon jól sikerült, de felépülése optimalizálása érdekében intenzív odafigyelésre és törődésre lesz szüksége".

 

A klub részéről még hozzátették, a Ferguson család privát szférájuk tiszteletben tartását kérte mindenkitől.

 

A Manchester United csapatkapitánya, Michael Carrick twitterén ezt írta:

"Hihetetlenül letaglózott, mikor meghallottam, hogy Sir Alex rossz állapota miatt kórházba került. Minden gondolatom és imám vele és a családjával van. Légy erős Főnök!"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!