Mata blogja: Gondolataink Sir Alexszel

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal csak és kizárólag Sir Alex Fergusonnal foglalkozott.


Üdv mindenkinek,

 

Ha nem bánjátok, akkor ez a blogbejegyzésem nagyon rövid lesz. Múlt szombaton mindannyiunkat letaglóztak a Sir Alex Ferguson egészségügyi állapotával kapcsolatban megjelent hírek. Képzelhetitek, hogy ez a körülmény milyen nagy hatással volt a Manchester Unitedre. Mindannyian egységbe kovácsolódtunk és minél gyorsabb felgyógyulást kívánunk Sir Alexnek. Egyedi sarokköve volt ő a világ futballjának az elmúlt évtizedek során.

 

 

Sajnos nem adatott meg számomra, hogy a kezei alatt játszhassak, mégis tudom milyen összehasonlíthatatlan örökséget hagyott maga után a klubnál, úgy mint a győztes mentalitás és a harci szellem. Ezek előtt kell tisztelegnünk a szezon utolsó három mérkőzésén, különösképpen az FA-kupa döntőben. Keményen fogunk dolgozni ennek elérése érdekében, miközben pedig várjuk, hogy minél jobb híreket kaphassunk Sir Alex gyógyulása kapcsán.

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!