Friss hírek Ferguson állapotáról

A Manchester United a hivatalos oldalán erősítette meg a hírt, hogy Sir Alex Ferguson kikerült az intenzív osztályról.


A Vörös Ördögök korábbi edzője szombaton agyvérzéssel került kórházba és életmentő műtéten esett át a Salford Royal kórházban. Azóta az intenzíven lábadozott, viszont a mai napon a klub megerősítette, hogy javult Sir Alex állapota és fekvőbetegként gyógyul tovább.

 

A klub a következőket tette hozzá: "A családját elárasztották a támogatások és a jókívánságok, viszont továbbra is kérik a privát szférájuk tiszteletben tartását, hisz ez a szakasz létfontosságú lesz a gyógyulásban."

 

 

Jose Mourinho a mai sajtótájékoztatón megerősítette, hogy nagyon pozitív a helyzet a korábbi edzővel kapcsolatban, és a klubnál nagyon magabiztosak a gyógyulást illetően.

 

Ferguson betegségét követően a labdarúgás legnagyobb alakjai támogatták őt a felépülésben és kívántak neki minden jót.

 

A Manchester City edzője, Pep Guardiola "nagy ölelést" küldött neki és hozzátette: "Együtt érzünk a feleségével, Cathy-vel és a Manchester United családdal."

 

Arsene Wenger is üzent a korábbi riválisának: "Azt szeretném mondani, hogy mi is itt az Arsenalnál foglalkozunk az üggyel és minden jót kívánok az edzőtársamnak, Fergusonnak a mielőbbi gyógyuláshoz."

 

Ferguson a legutóbbi Old Trafford meccsen egy trófeát adott át az Arsenaltól távozó Wengernek, amellyel a klub gratulált a francia edző 22 éves teljesítményéhez.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!