José terve Pogba és Rashford kapcsán

A Manchester United menedzserét, José Mourinhot a West Ham United elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón Paul Pogba és Marcus Rashford kapcsán is kérdezték az újságírók.


Amikor elhangzott egy olyan felvetés, miszerint az angol válogatott Rashfordnak a több játéklehetőség érdekében a következő szezonban kölcsönben kellene játszania, Mourinho érthető módon hajthatatlan volt azt illetően, hogy nincs alapja az ilyen gondolatoknak. Az ifjú titánra nagy szerep vár a nyári világbajnokságon hazája színeiben, ha pedig pályára lép a London Stadiumban, akkor azáltal egyetlen egy United játékos se volt érdekelt nála többször a United mérkőzésein ebben a szezonban.

 

Félszáz mérkőzésen lépne így pályára a Vörös Ördögök színeiben a klub akadémiájának büszkesége, amellyel beállítaná a jelenleg sérült Romelu Lukaku eredményét. Rashford csak januárban, a Tottenham Hotspur elleni mérkőzésen veszítette el azt a dicsőségét, hogy minden mérkőzésen pályára lépett, amikor már éppen készen állt volna becserélésére, ám Marouane Fellaini sérülése miatt taktikai szempontból mást kellett beküldeni helyette.

 

Mióta Mourinho 2016-ban átvette a Manchester United vezetését, az azóta lejátszott 117 tétmérkőzésből 102 alkalommal játszhatott a csapat 19-es számú játékosa, akár kezdőként, akár csereként - amely minden más United játékosnál magasabb szám.

 

"Nem" - jelentette ki erélyesen Mourinho, amikor arról kérdezték, lenne-e bármi haszna Rashford kölcsönadásának.

 

"Hogy mit kell tennie az én lenyűgözésemhez? Már megtette. Ez az oka annak, hogy a szezon minden egyes mérkőzésén számítottam rá, az összesen, és ezért játszott mindegyiken, úgyhogy nem kell távoznia a több játéklehetőségért. Nincs szüksége semmi ilyesmire."

 

 

Bár a szezonnak még nincs vége, sajtóhírek máris az európai topbajnokságok átigazolási pletykáival vannak elfoglalva, amely kapcsán Mourinho konkrét kérdést kapott középpályása, Paul Pogba ügyében, akiért állítólag többen is érdeklődnek.

 

"Szerintem a következő szezonban is itt fog majd játszani" - hangsúlyozta José.

 

"Ez az érzésem."

 

"Arra garanciát adhatok, hogy nem szeretném a távozását. Azt is biztosra tudom mondani, hogy a klubnál sem akarják eladni, és hogy nem kaptunk semmilyen megkeresést se az ügynökén keresztül, se más kluboktól. Úgyhogy ebben a pillanatban számomra úgy tűnik, hogy maradni fog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!