Giggs elismeri a United fejlődését Mourinho alatt

Ryan Giggs bizakodó a Manchester United fejlődését illetően, és szerinte az FA-kupa megnyerése a Premier League második helyével karöltve siker lenne a klubnak.


A jelenleg a walesi válogatott szövetségi kapitányi posztját betöltő United legenda mindent tud az Old Traffordon meglévő elvárások témájában, miután játékos pályafutása során 34 különböző trófeát gyűjtött be a csapattal.

 

A Vörös Ördögök Ryan Giggs utolsó előtti szezonja, azaz a 2012/13-as Premier League pontvadászat óta nem tudtak bajnoki címet ünnepelni, de az idei ezüstérmükkel az elmúlt öt év legjobb eredményét érhetik el.

 

Ezért a klub ikonja szerint biztatóak a jelek, amelyeket karriere egyetlen klubcsapata produkál José Mourinho irányításával, és szerinte a Chelsea május 19-i legyőzésével az FA-kupában emellett még erősebben hitet tehetnének a manchesteriek.

 

"Ez egy nagy mérkőzés lesz a United szempontjából, a bajnoki második helyezés és az FA-kupa győzelem ugyanis sikeres szezont jelentene számukra" - kezdte Giggs.

 

 

"Ha ezt sikerül elérniük, akkor egyértelműen kijelenthetjük, hogy visszatértek oda, ahová tartoznak, azaz az élmezőny legelejére."

 

"United szurkolóként az ember természetesen azt szeretné, ha a csapat versenyben lenne a bajnoki címért és Európában is, de az FA-kupa megnyerésére és az ezüstéremre lehet építeni és reményeink szerint a következő szezonban már a Premier League megnyerése is elérhető cél lesz."

 

"Az előző év eléggé sikeres volt, mert két trófeát (Ligakupa, Európa-liga) nyert a csapat, de a bajnoki második hely egyértelműen előrelépés."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!