Pereira is távozik?

A Manchester United szinte elfeledett játékosa, Andreas Pereira több csapat érdeklődését is felkeltette a La Ligában, ahol két évig kölcsönjátékosként szerepelt.


Pereira ideje lejárt a Valenciánál, spanyol lapértesülések szerint viszont több csapat is szívesen megszerezné a fiatal játékost.

 

Az El Gol Digital hírei szerint elsősorban a Betis érdeklődik a középpályás iránt, és már tárgyalnak Manchester Uniteddel.

 

 

Arról nincs információ, hogy végleges átigazolásról, vagy egy újabb kölcsönszerződésről lenne-e szó. Minden hír és jelentés alátámasztja, hogy a Betis tényleg érdeklődik, ami jelenleg egy olyan klub, "ahol mindenki szívesen játszana".

 

Az El Gol Digital sohasem volt megbízható forrás az átigazolási pletykákat illetően, úgyhogy ezt a sztorit egyelőre érdemes erős fenntartással kezelni. Ennek ellenére érdekes ezt olvasni annak fényében, hogy megtudhatjuk, milyen státusza van Pereirának Spanyolországban. Fiatal, tehetséges játékos, akit elsősorban a nagyravágyó, feltörekvő középcsapatok szeretnének megszerezni, viszont nem elég jó ahhoz, hogy egy európai top csapatban játsszon.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!