Mourinho Lingardot méltatta

Jose Mourinho a "csintalan, de vicces" Jesse Lingardot és a csapatra gyakorolt hatását dicsérte.


Lingard kulcsembere lett Mourinho Manchester Unitedének, formája pedig olyan jó volt, hogy a világbajnokságra is kijuthatott az angol csapat tagjaként.

 

A 25 éves támadó fontos szerepet játszhat Gareth Southgate együttesében, mely Belgiummal, Tunéziával és Panamával csap össze a G jelű csoportban.

 

Mourinho, a Vörös Ördögök menedzsere Lingard azon képességét dicsérte, hogy képes viccelődni, közben pedig egyáltalán nem zavarja a többieket.

 

"Ő egy csintalan, de vicces fiú" - mondta a portugál a Jaguar World Cup rendezvényen egy iskolában. "Olyan vicces srác, aki nem avarja a többieket és akire a tanár nem ideges."

 

 

"Ő az, akitől működnek a dolgok, a megfelelő pillanatban pozitív, mindenkit megnevettet, jó hangulatot teremt, olyan atmoszférát, amit mindig is akarunk egy osztályban. Én is voltam tanár, tudom mit jelent ez."

 

"Szeretjük a vicces embereket, akik nem zavarnak és boldogabbá tesznek mindenkit. Nem szeretjük a rosszakat, akik zavarnak a tanulás közben."

 

 

Mourinho úgy véli, az angol válogatott sokat profitálhat a nyáron a fiatal és tapasztalt játékosokból.

 

"Az angol csapatban sok fiatal, ám tapasztalt játékos van. Mindannyian a legjobb bajnokságban, a Premier League-ben játszanak. Mindegyikük a legjobb csapatokban fociznak. Mindannyiuknak van tapasztalata arról, milyen a Bajnokok Ligájában szerepelni. Úgyhogy igen, azt hiszem, képesek jó eredményre."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!