Mourinho Pogba-Kroos párost szeretne a középpályára

A Manchester United menedzsere a Real Madrid klasszisával szeretné bebiztosítani a csapat középső tengelyét.


A legfrissebb értesülések szerint Jose Mourinho a nyár folyamán szeretné megszerezni Toni Kroos-t, melyről már értesítette Ed Woodwardot, a United ügyvezető igazgatóját.

 

Kroos a hazáját képviselte az idei vb-n, azonban a német csapat számára a tegnapi napon véget ért a torna, hiszen 2-0-s vereséget szenvedtek Dél-Korea ellen.

 

A pletykák azonnal szárnyra kaptak, és a spanyol AS hírportál értesülései szerint Mourinho közölte a United vezetőségével, hogy a 28 éves német középpályást szeretné Paul Pogba mellé.

 

Kroos jelenlegi szerződése 2022-ig szól a madridi csapatnál, a kivásárlása ára pedig horribilis 443 millió font (500 millió euró). A Vörös Ördögöknek tehát mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha le szeretnék igazolni a világklasszis játékost.

 

 

A hírek szerint Mourinho és Woodward Gareth Bale leigazolásán is dolgozik, tehát hamarosan felvehetik a kapcsolatot a királyi gárdával. Az új menedzser, Julen Lopetegui érkezésével néhány játékos helye kérdésessé válhat Madridban, melyre reagálhatnak a Vörös Ördögök.

 

"Nyilvánvalóan játszanom kell. Ez azonban nem következett be néhány ok miatt" - mondta Bale a BT Sportnak a Bajnokok Ligája-döntő után.

 

"Csupán öt vagy hat meccs erejéig voltam sérült, de azóta fitt vagyok. A nyár folyamán le kell ülnöm a menedzseremmel és dönteni a továbbiakról."

 

Kroos és Bale hatalmas igazolásnak számítanának a Manchester Unitednél, ahol új csapat van épülőben, és szeretnék mihamarabb visszahódítani a Premier League-trófeát.

 

 


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!