Mata a válogatott visszatérésről

Juan Mata optimistán tekint a válogatott visszatérésre, miután a múlt hónapban Luis Enrique lett Spanyolország szövetségi kapitánya.


A 30 éves spanyol középpályás részese volt hazája 2010-es világbajnoki-, valamint 2012-es Európa-bajnoki menetelésének, azonban a 41 válogatott szereplését 2016. novembere óta nem tudta gyarapítani.

 

Mata kimaradt a spanyolok idei világbajnokságra utazó keretéből, azonban reméli, hogy a korábbi Barcelona edző, Enrique irányítása alatt fordulhat a szerencséje.

 

"Csalódott voltam, hogy nem mehettem (a világbajnokságra)"- mondta a Manchester United középpályása az ESPN-nek. "De ezután reméltem, hogy megnyerik a tornát."

 

"Azóta megváltoztak a dolgok. Újra új kapitányunk van, Luis Enrique személyében... Újra izgatott vagyok a visszatérés lehetőségétől. Természetesen szeretnék visszatérni és annyi mérkőzést játszani a válogatottban, amennyit csak lehet."

 

 

Mata úgy hiszi, hogy fontos az új generáció és a tapasztalt játékosok vegyítése és ez újabb magasságokba emelheti Spanyolországot a jövőben.

 

"Nagyon izgatott vagyok, úgy gondolom, hogy fényes jövő állhat Spanyolország előtt, mert a fiatal játékosainknak megvan a tehetségük, hogy helytálljanak" - mondta.

 

"Vannak rutinos játékosaink is, akik már néhány éve együtt játszanak és úgy gondolom, hogy az ő tapasztalatukkal kiegészülve egy jó keveréket alkotunk, ami remélhetőleg jó lesz a jövőben."

 

Mata egyike azon rutinos United játékosoknak, akik jelenleg a klub felkészülését töltik az Egyesült Államokban, ahol José Mourinho csapata a Milan ellen esedékes felkészülési mérkőzésére készül.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!