Sanchez: Kötelező a Leicester legyőzése

Alexis Sanchez szerint a Manchester United Premier League szezonnyitó Leicester City elleni mérkőzésére csak és kizárólag "kötelező győzelemként" szabad tekinteniük.


A 2018/19-es angol bajnoki szezon az Old Traffordon veszi majd kezdetét pénteken este, amikor a Rókák a Vörös Ördögök vendégei lesznek.

 

Számos United játékos volt érdekelt a nyári világbajnokság legvégső szakaszában, így ő rájuk nagy valószínűséggel nem lehet számítani, illetve José Mourinho több alkalommal is elmondta, hogy szeretné új játékosokkal megerősíteni keretét a ma este záruló átigazolási szezonban.

 

Mindazonáltal Sanchez hajthatatlan azt illetően, hogy bárki is lépjen kezdőként pályára, a United játékosainak úgy kell majd kimenniük, hogy elvárás tőlük a győzelem.

 

 

"Minden mérkőzés kemény a Leicester ellen, de ez igaz az angol bajnokság összes összecsapására is" - kezdte Sanchez.

 

"Abban reménykedünk, hogy sikerül jól indítani a magunk szempontjából a szezont."

 

"Lehet, hogy még nem számíthatunk mindenkire, aki szerepelt a világbajnokságon, de mindenki, aki végigcsinálta a felkészülési szezont, eltökélt és türelmetlen, hogy kezdődjön már a szezon, amelyet remélhetőleg jó formában tudunk majd megtenni."

 

"Ez egy kötelező győzelem kell hogy legyen, de a Manchester Unitednél minden egyes mérkőzésen ennek elérése a kötelességünk, mert bizonyítanunk kell, hogy mi egyike vagyunk a világ legnagyobb klubjainak."

 

"Van néhány kiemelkedő képességű játékosunk, és reméljük mindezt megtudjuk mutatni pénteken is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!