Ferguson megpróbálja legyõzni paranoiáit

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson eltökélt, hogy ne váljon paranoiássá a játékvezetéssel kapcsolatban, amely véleménye szerinte teljes mértékig a csapata ellen volt a legutóbbi Chelsea elleni mérkõzéseken.


A skót menedzser öt mérkõzéses eltiltást, és 30 ezer fontos pénzbüntetést kapott az angol futballszövetségtõl (FA), amiért a Chelsea elleni mérkõzést követõ nyilatkozatában élesen bírálta Martin Atkintson játékvezetõt ténykedése miatt.

 

A nagy port kavart üggyel kapcsolatban akár azt is gondolhatnánk, hogy ezzel vége, ám a két csapatot összepárosították a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében, emellett még a Premier Leagueben is lesz egy összecsapásuk, amely döntõ jelentõséggel bírhat a bajnoki cím szempontjából.

 

Nyilván emiatt újra reflektorfénybe fog majd kerülni Sir Alex Ferguson is, aki azóta is szentül hiszi, hogy csapatával szemben többször is inkorrekt döntések születtek a Chelsea elleni legutóbbi mérkõzések alkalmával.

 

"Szerintem a legutóbbi mérkõzéseken botrányos döntések sújtottak minket, és ilyenek után nagyon vigyázni kell, nehogy paranoiássá váljon az ember" - kezdte a 69. edzõlegenda.

 

"De tudásunk alapján jó csapat vagyunk, kimondottan jól játszottunk legutóbb a Chelsea ellen. Sajnos azonban nagyon, de nagyon balszerencsések voltunk, és nem érdemeltük meg, hogy veszítsünk."

 

 

A Vörös Ördögök szerdán este látogatnak majd a Stamford Bridgre Carlo Ancelotti legénységéhez a Bajnokok Ligána negyeddöntõjének elsõ mérkõzésére, amellyel kapcsolatban Ferguson megpróbál az elõzõ mérkõzésen nyújtott teljesítménybõl erõt merítve felkészíteni csapatát.

 

"Sokat okulhatunk abból a mérkõzésbõl, mert a mutatott teljesítményünk alapján nem voltak próblémáink" - tette hozzá.

 

Ferguson kifejtette, jogsonak véli az eltiltását, és a pénzbüntetését, amelyet az FA szabott ki rá, azt azonban sérelmezi, hogy nincs arra lehetõség, hogy az érintettek szabadon kifejezzék véleményüket a bíró ténykedésével, ugyanis gyakran a valóságot tükrözik ezek a kritikák.

 

"Ha kibeszéled a gondolataidat, akkor azzal csak problémát okozol magadnak."

 

"A szövetség nagyon erõsen támogatja a bírókat."

 

"Bizonyos szempontból ezzel maximálisan egyet tudok érteni, de létezik olyan is, amikor valós állítások hangzanak el a ténykedésükkel kapcsolatban, és szerintem megkellene próbálni ezeket is figyelembe venni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!