Pogba sosem volt kapitány helyettes

Jose Mourinho állítása szerint Paul Pogba sosem volt hivatalosan a United kinevezett csapatkapitányi-helyettese. Bár a héten a portugál szakember megerősítette, hogy Pogba továbbá nem a United második csapatkapitánya, tegnap elmondta, hogy valójában nem is volt soha kinevezve erre a szerepkörre – hivatalosan.


„Paul nem volt csapatkapitány helyettes” – mondta Mourinho.

 

„Valencia a csapatkapitányunk, aztán van néhány játékosunk mellette, aki át tudja venni helyette ezt a posztot szükség esetén – egyszer David de Geának adtam a karszalagot, egyszer Ashley Youngnak, Chris Smallingnak.”

 

„Először még a tavalyi szezonban gondoltam Paulra, mert ő egy másik generációhoz tartozik, egy fiatal játékos, aki a jövő kapitánya.”

 

„Valencia és Young egy másik korosztály, többé-kevésbé ugyanabban a korban járnak. De Pogba nem is volt a kapitányhelyettes, úgyhogy nincs is jelöltünk erre a posztra.”

 

Mourinho meglehetősen jó hangulatú sajtótájékoztatót tartott tegnap


 

„Most is a meccstől függ majd, és attól, hogy Valencia játszik-e. Ha Valencia játszik, akkor Valencia lesz a kapitány. Ha nem játszik, akkor elindulok egy másik irányba.”

 

Mourinho tagadta, hogy az elmúlt egy hétben történt eredmények negatív hatással lettek volna csapatára, és hogy rossz szájízzel várják a szombati meccset a West Ham ellen.

 

„Győzelemre számítok holnap” – tette hozzá. „Azt várom, hogy nagyon jól fogunk játszani. Nagyon jól dolgoztunk, különösen szerdán és csütörtökön, úgyhogy holnap egy nagyon jó teljesítményt várok és győzelmet egy nagyon nehéz meccsen.”

 

„Nem azért jöttem ide, hogy azt mondjam: ’az edzések nem mentek jól és rossz érzéseim vannak; holnap nem fogunk jól játszani és nem fogunk nyerni’.”

 

„Azt gondolom, hogy holnap nagyon jól fogunk játszani, és hogy győzni fogunk egy nagyon jó ellenféllel szemben; egy olyan ellenféllel szemben, akik nagyon jó befektetéseket csináltak egy bajnok menedzserrel (Manuel Pellegrini, szerk.) és rengeteg tehetséges játékossal.”

 

„Nagyon nehéz lesz, de nagyon pozitív vagyok.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!