A Pogba-Mourinho vita elhomályosíthatja a Unitedet

Eseménydús egy héten van túl a Manchester United: két csalódást keltő eredmény a Premier League-ben és a Ligakupában, illetve Paul Pogba és Jose Mourinho vélt vagy valós ellentéte a színfalak mögött – és előtt. Ryan Mason és Darren Bent eszmecseréje folyt a Sky Sports-on arról, hogy milyen hatással lehet a felek nézeteltérése klubszinten a Unitedre.


A Tottenham korábbi középpályása, Mason csodálkozna, ha Mourinho és Pogba is az Old Traffordon tartózkodna még a következő szezonban, valamint véleménye szerint hosszútávon igen rossz kivetülései lehetnek a klubra nézve a két karakán egyéniség nézeteltérésének.

 

„Meg lennék lepve, ha a következő szezonban még mindketten ott lennének. Akkora problémává nőtte már ki magát az egész, hogy sokkolna, ha mindketten maradnának.”

 

„De végtére is ilyen a futball: mindig is lesznek problémák, menedzserek távoznak, játékosok távoznak, de a Manchester United marad.”

 

A feleknek mielőbb rendezniük kell az ellentétüket a klub érdekében

 

„Azt azért még nem mondanám, hogy elhomályosítja a nevüket, de az, ahogyan az elmúlt fél-egy év telt, egyszerűen nem a Manchester Unitedre vall.”

 

„Ha továbbra is így folytatják, egy rakás csapat és játékos fog a Manchester Unitedre más szemmel nézni.”

 

Mourinho a pénteki sajtótájékoztatóján hangot adott nézőpontjának, miszerint egyetlen játékos sem lehet nagyobb, mint a Manchester United klubja. A korábbi angol válogatott csatár, Bent gyakorlatilag visszhangozta Mason szavait, azt állítva, hogy az ilyen és ehhez hasonló problémákat általában a megfelelő módon kezeli a klub.

 

„Ha bármelyik másik klubról beszélnénk, az egész nem is lenne ennyire felfújva. A Manchester United mindig is egy stílusos, jól menedzselt klub volt, és az ilyen problémák nem fordultak elő. Ha egy játékos átlépte azt a bizonyos határt, távoznia kellett, aztán gyorsan továbbléptek.”

 

„Hirtelen aztán ez az egész csak ömlik a sajtóból, a csapat nem játszik jól, valaminek pedig történnie kell.”

 

„Egyelőre még nem rombolja a presztízsüket, de ugyanakkor az emberek már másképp tekintenek a Manchester Unitedre, mint azelőtt.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!