Giggs: Hadat üzentünk az ellenfeleinknek

Ryan Giggs szerint a Manchester United szombati West Ham elleni hátrányból való fordításával üzent a klub riválisaink a bajnoki címért folytatott harcban.


A Premier League listavezetõje még 2-0-s hátrányban vonulhatott az öltözõbe szombat kora délután az Upton Parkban, azonban végül Wayne Rooney mesterhármasának is köszönhetõen 4-2-es gyõzelmet arattak.

 

A gyõzelmet az események tudatában mindenki nagyra értékelte, hát még úgy, hogy közvetlen riválisaik, az Arsenal, és a Chelsea is pontokat hullajtottak döntetlenjeik következtében, így a Vörös Ördögök már hét pontos elõnnyel rendelkeznek a legközvetlenebb rivális, Ágyúsok elõtt.

 

Érzi ennek a hétvégének a döntõ jelentõségét a veterán Ryan Giggs is, aki a Kalapácsosok elleni második félidõben kényszerûségbõl baloldali védõt játszott, és úgy érzi, jó úton járnak ahhoz, hogy meglegyen a klub rekordot jelentõ 19. bajnoki elsõsége.

 

"Nagy jelentõségû üzenetet küldtünk szét a világba" - kezdte hangzatosan a walesi szélsõ.

 

"Már nem egyszer álltunk fel vert helyzetbõl, és arattunk végül gyõzelmet, még úgy is, hogy gyakran nem játszottunk túlzottan jól."

 

"Nem számít, mi az eredmény a félidõben, vagy hogy milyen rosszul játszunk, képesek vagyunk úgy talpra állni bármikor, mint a West Ham ellen."

 

 

"Ez a csapat nagyszerû jellemére utal. Errõl szól az egész. Nagy kihívás elé állítanak az ilyen feladatok mindenkit, de jobban élvezem az ilyen helyzeteket, mint bármikor korábban."

 

"Állandóan nagy harc van a bajnokság végsõ szakaszában. Egyes csapatok a kiesés ellen küzdenek, valakik az európai kupaporondért, vagy a Bajnokok Ligájába való bejutásért hajtanak."

 

"Mindig van valamilyen tétje az egyes összecsapásoknak. Úgyhogy ilyenkor minden mérkõzés egy kupadöntõvel ér fel."

 

Hiába ért el mesterhármast a fõvárosban Wayne Rooney, teljesítményét elhomályosította a harmadik gólját követõ ünneplése, és az azt követõ FA vizsgálat, ennek ellenére Ryan Giggs csak is csapattársa kiváló formájával van elfoglalva.

 

"Fantasztikus volt Wayne az elmúlt hat hét során. Parádézott a kapu elõtt" - tette hozzá.

 

"A West Ham ellen egyedüli csatár volt az elsõ félidõben. Aztán a második játékrészre kissé balra tolódott. A góljai pedig lenyûgözõek voltak."

 

"Koncentráció, és egy kis varázslat kellett a második góljához. Egészen egyszerûen fantasztikus volt, és õ mindig képes ilyenekre - pofonegyszerû módon képes mérkõzéseket eldönteni."

 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!