Giggsék felajánlották hotelüket a Unitednek

Ryan Giggs szívesen vendégül látja a Manchester Unitedet a Gary Nevillel közösen tulajdonolt hoteljében, segítve ezzel, hogy a csapat a jövőben elkerülje a hazai meccsekről való elkéséseit.


A Vörös Ördögök vezetősége számtalan lehetőséget megvizsgált már azt követően, hogy kínos módon a Valencia és a Juventus elleni hazai Bajnokok Ligája mérkőzéseikre is késve érkeztek meg az Old Traffordra, értesült a Sky Sports News.

 

Pedig az Old Trafford közvetlen közelében található a Hotel Football, amelyet éppenséggel a klub két korábbi legendája, Ryan Giggs és Gary Neville tulajdonol.

 

"Mindig is azt mondtuk, hogy szívesen látjuk vendégül a csapatot" - kezdte Giggs, aki pályafutása egészét a Unitedben töltötte.

 

"Ugyanezt éltem át akkor is, amikor játékosként, és akkor is, amikor edzőként voltam a csapat mellett. Nehéz kijutni a városközpontból, így az esti mérkőzésekre való eljutás mindig problémát jelentett."

 

"Mi ott vagyunk az Old Trafford tőszomszédságában, szóval nagyszerű lenne, ha nálunk töltené a csapat a mérkőzések előtti idejét, de ezt a megnyitás óta hangoztatjuk."

 

 

A Unitedet pénzbírság megfizetésére kötelezte az UEFA, miután a Valencia elleni mérkőzést csak késve lehetett miattuk megkezdeni, amelyet követően hotelt váltottak és a Juventus meccs előtt már az Old Trafford Cricket Ground közelében készültek az esti összecsapásra.

 

A csapat viszont így is forgalmi dugóba került, így José Mourinho leszállt a csapatot szállító buszról és gyalog ment el a stadionig. A játékosok viszont nem tettek így, és kevesebb mint 1 órával a kezdősípszó előtt érkeztek csak meg az Álmok Színházába.

 

"Ez egy rémálom" - utalt Giggs a manchesteri közlekedésre.

 

"Akkor viszont természetesen nem kell ilyen problémáktól tartani, ha 100 méteren belül vagy a stadiontól."

 

"Sétálva is megtehető a távolság."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!