Aktiválták De Gea hosszabbítási opcióját

A Manchester United élt a David de Gea szerződésében szerepelő hosszabbítási opcióval, így egy évvel megtoldották a kapus jelenleg érvényes megállapodását, míg a hosszú távú szerződéséről folyó tárgyalások továbbra is tartanak, értesült a Sky Sports News.


A spanyol kapus szerződése jövő év június 30-ig szólt, amely értelmében január 1-től már jogosult lett volna előszerződést kötni külföldi klubokkal.

 

A Vörös Ördögök azonban éltek a szerződésében szereplő záradékkal, és egy újabb szezonra magukhoz kötötték De Gea-t, aki emellett továbbra is tárgyalásban áll az Old Traffordon egy hosszabb távú elköteleződés ügyében.

 

 

De Gea jövője azután vált kérdésessé, hogy állítólag a Juventus és a Paris Saint-Germain is bejelentkezett a megszerzéséért.

 

A Manchester United menedzsere, José Mourinho a kedd esti, Young Boys ellen 1-0-ra megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkőzést követően már arról beszélt, hogy De Gea szívesen hosszabbítana és kijelentette, hogy a játékos maradni akar Manchesterben.

 

A hosszabbítás értelmében a korábbi Atletico Madrid játékos nyolcadik szezonját kezdheti meg majd jövő nyáron Angliában, azt követően hogy a spanyol fővárosból 17 millió fontért szerződtették 2011-ben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!