Solskjaer: David védése hihetetlen volt

Ole Gunnar Solskjaer ideiglenes menedzserként tért vissza tegnap az Old Traffordra, ahol csapata 3-1-re legyőzte a Huddersfield Townt. A norvég szerint David De Gea védése a második játékrészben kulcsfontosságú momentum volt a győzelem megszerzéséhez.


Martin Jörgensen kései találata ellenére is nyertek a Vörös Ördögök, hiszen Nemanja Matic az első félidőben betalált, majd Paul Pogba fordulás után kétszer is eredményes volt.

 

A menedzser a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján beszélt, majd az MUTV-nek is nyilatkozott, és többek között ezekről a témákról fejtette ki véleményét...

 

 

DAVID DE GEA CSODÁS VÉDÉSE

 

"Nagyszerű eredmény volt. Egyértelmű, ha megnyered a meccset és három pontot zsebelsz be. Úgy vélem, lassan kezdtünk, túl sok volt a labdaérintés, az elején kevés helyzetet alakítottunk ki, de aztán megszereztük az első gólt, megnyugodtunk és gyorsabban passzoltunk. A szünet előtt volt egy időszak, amikor úgy tűnt, megszerezhetjük a második gólt is, amivel lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidő első 7-8 percében szenvedtünk, David mentése kulcsfontosságú volt számunkra akkor. Minden csapatnak - bármit is játszol, otthon vagy, vagy idegenben - lehetőségei vannak egy meccsen, hiszen minden csapat minőséget képvisel a Premier League-ben, szóval ez a védés az egyik legjobb, amit láttam - talán a legjobb."

 

 

A CSERÉK MÖGÖTTI OKOK

 

"Tapasztalatot akartunk vinni a csapatba, ezért küldtük be Ashley-t és Andert, hiszen a második félidő elején küzdöttünk, így pedig rendezni tudtuk az egészet."

 

 

POGBA MEGINT LENYŰGÖZŐ

 

"Remek volt látni, hogy két gólt szerzett, a múlt héten pedig előkészített gólokat a Cardiff ellen, most pedig ő maga lőtt, egyre fittebb lesz és fejlődni fog a csapattal együtt. A meccs végére fáradtnak látszottunk, úgyhogy fontos lesz, hogy az elkövetkezendő 2-3 napban rendezzük sorainkat és készen álljunk a Bournemouth ellen."

 

 

 

A MENTALITÁS MEGVÁLTOZTATÁSA

 

"Egy hét alatt semmit nem változtathatsz meg, de a mentalitáson lehet változtatni. Azt akarom, hogy a csapatom egy bizonyos módon játsszon és kis iránymutatásokat adok nekik egyes területeken. Ez egy folyamatban lévő munka, időbe telik, hogy a játékosok befogadják az új menedzsert és azt, amiket ő akar, de az idő múlásával ez fejlődni fog."

 

 

A SZURKOLÓK A NEVEDET ÉNEKLIK

 

"Büszke és alázatos vagyok, meglepődtem, mennyire nyugodt és koncentrált voltam a mérkőzésen. Különleges volt kisétálni és hallani, ahogyan a szurkolók a nevemet éneklik. Általában akkor kezdtek rá, amikor gólt szereztem, vagy valami, nem a mérkőzés kezdetekor."

 

"Remélem, hogy a családom büszke rám és remélem, a Norvégiában lévő családtagjaim is néznek a tévében. Soha nem fogom elfelejteni ezt a két mérkőzést. Nagyon élveztem."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!