Giggs: Solskjaernak van szigorú oldala is

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer ugyan legtöbbször nagyon barátságos, de van egy szigorúbb oldala is korábbi csapattársa, Ryan Giggs szerint.


Solskjaerral megfordult a csapat szerencséje az utóbbi héten, kezdve egy magabiztos 5-1-es sikerrel a Cardiff City otthonában, majd egy 3-1-es hazai győzelemmel az Old Traffordon.

 

Ryan Giggs, aki szintén volt a United megbízott menedzsere még 2014-ben, nincs meglepődve azon, hogy Ole eddig remek munkát végzett.

 

"Annak ellenére, hogy mindenki egy kedves fickónak gondolja, van egy szigorúbb oldala is, amire szükséged is van menedzserként" – mondta Giggs az MUTV-nek a Huddersfield elleni meccs után.

 

"Mindig is úgy gondoltam, hogy trénerként fogja folytatni. Játékosként csendes és magabiztos volt, hitt a saját képességeiben."

 

"Ahogy több tapasztalatot szerzett, különösen mikor az a bizonyos sérülése után kényszerpihenőn volt, nem titkoltan elkezdett jegyzeteket készíteni arról, hogy Sir Alex mit és hogyan csinál."

 

 

 

 

"Ole remek munkát végez. Nem mindig könnyű ugyanott folytatni, azzal a pozitivitással [mint Cardiff City ellen], de úgy gondolom a fiúk jól teljesítettek ma, pedig időnként nem volt könnyű."

 

Reagálva a Huddersfield elleni győzelemre és a pozitív hangulatra, Giggs szerint a kulcsjátékosok előléptek, és ők jelentették a különbséget.

 

"Ole első haza meccsén, főleg azzal az optimizmussal, ami a cardiffi mérkőzésből fakadt, azt hiszem mindenki várta ezt az összecsapást" – folytatta Giggs.

 

"A nagy játékosok mind felpörögtek. Pogba a góljaival, De Gea nagyszerű védéssel segített, Rashford pedig meccsről meccsre egyre jobb. Szóval optimizmussal van tele a csapat, és ezt kell tovább vinni a Bournemouth elleni mérkőzésre."

 

Azzal, hogy Arsenal és a Chelsea is hullajtott pontokat az elmúlt öt nap alatt, illetve a United régi szokásával, miszerint a szezon második felére pörögnek fel, Giggs hiszi, hogy a legjobb négy hely egyike elérhető a Vörös Ördögöknek 2019-ben.

 

"Velünk is előfordult [játékosként], hogy 10-12 pontos hátrányban voltunk, de idővel ledolgoztuk."

 

"Amíg matematikailag lehetséges, és persze valószínűleg meg kell verned a riválisaidat, [addig van esély]."

 

"Egy jó sorozatra van szükség. Az, hogy meglegyen az önbizalom a Tottenham elleni mérkőzésre, fontos lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!