Solskjaer nem számít átigazolásra januárban

A norvég edző szerint a téli átigazolási időszakban nem lesznek mozgások a keretet illetően.


Matteo Darmiant nemrég szóba hozták a Juventus-szal, a pletykák szerint a 29 éves játékos kölcsönszerződést írhat alá a Serie A listavezetőjével.

 

Az olasz védő nem igazán tud állandó lehetőséget kiharcolni Ashley Young, Luke Shaw, Diogo Dalot és Antonio Valencia mellett.

 

 

Amikor Solskjaert Darmianról kérdezték az újságírók a következőket mondta: "Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy mindenki maradni fog a klubnál, hisz egyelőre még semmi konkrét lépés sem történt, de néhány nap még hátravan."

 

"Viszont én nem igazán vagyok bevonva a tárgyalásokba, tehát ami történik, az történik."

 

"Az átigazolási időszak lezártával a továbbiakban a jelenlegi keretünkre összpontosíthatunk, és az aktuális kerettel próbálunk tovább fejlődni."

 

 

Andreas Pereira a másik játékos, aki elég kevés játéklehetőséghez jutott idén az első csapatban. Annak ellenére, hogy Jose Mourinho irányítása alatt az idei szezon első két mérkőzésén kezdőként lépett pályára, azóta viszont egyszer sem volt kezdő a Premier League-ben.

 

Úgy tűnik, hogy Solskjaer a Paul Pogba, Nemanja Matic, Ander Herrera hármast preferálja a középpályán, viszont a rotálásnak köszönhetően a többi középpályás is hamarosan fontos szerephez jut.

 

"Nem, biztosan nem fog kölcsönbe távozni Andreas, hiszen fantasztikus az edzéseken" - nyilatkozta a norvég menedzser.

 

"Ő az a játékos, aki több lehetőséget fog kapni az előttünk álló meccseken."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!