Rooney: Ha Ole nem, akkor csak Pochettino jöhet szóba

Wayne Rooney hiszi, hogy a Manchester United kispadjára csak Mauricio Pochettinot szabad leültetnie a klubvezetésnek, amennyiben nem Ole Gunnar Solskjaer mellett döntenek.


Solskjaer a szezon végéig megbízott menedzserként vállalta el a Vörös Ördögök irányítását José Mourinho decemberi menesztését követően, első 10 mérkőzésén pedig nem csak hogy veretlen maradt, de ebből 9 mérkőzést meg is nyert csapatával.

 

A United vezetősége bejelentette, "alapos kiválasztási folyamat" megy majd végbe a klubnál következő teljes munkaidejű menedzserük megtalálását megelőzően, Solskjaer érkezését megelőzően pedig a Tottenham Hotspur menedzserét, Mauricio Pochettinot emlegették erre a posztra a legesélyesebbként.

 

Rooney, akivel Solskjaer játékosként 3 évet töltött együtt a Unitednél, szerint egykori csapattársa azonnal érezhető pozitív hatása az Old Traffordon viszont azt eredményezte, hogy a norvég szakember véglegesítését komolyan fontolóra kell venni.

 

 

"Ole Gunnar egy fantasztikus ember" - kezdte Rooney a CNN-nek.

 

"Szerintem a klubnak a szezon végén kell meghoznia a döntését, és jó lenne azt látni, hogy Ole alatt folytatni tudja addig az eddig látott formát a csapat, mert az azt jelentené, hogy komolyan számba kell venni a végleges menedzseri pozíció kapcsán."

 

"De ha nem, ha a klub máshonnan választ, akkor az én véleményem szerint Pochettino lenne a legmegfelelőbb személy."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!