Young közel a hosszabbításhoz

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint Ashley Young az elkövetkezendő napokban egy évvel hosszabbíthatja meg jelenlegi szerződését.


A 33 éves játékos iránt több klub is érdeklődik, viszont úgy tűnik, hogy a Vörös Ördögök továbbra is számolnak vele.

 

Nemrég Anthony Martial írt alá öt éves szerződést a Unitednél, továbbá a hírek szerint Marcus Rashford is új, hosszú távú szerződést kaphat a klubnál.

 

Emellett viszont Juan Mata, Phil Jones és Ander Herrera szerződése is lejár a nyár folyamán, de a vezetőség minden bizonnyal számolni fog az említett játékosokkal is.

 

Young 2011-ben érkezett az Old Traffordra az Aston Villa csapatától 17 millió fontért, és azóta Premier League-t, FA-kupát, Európa-ligát és Ligakupát is nyert a csapattal.

 

Jose Mourinho irányítása alatt mondhatni alapemberré vált, miután sikeresnek bizonyult a védelemben is a korábbi szélső.

 

 

Az ideiglenes menedzser, Ole Gunnar Solskjaer szintén számol a veterán játékossal, aki két meccs kivételével, mindig kezdőként és kapitányként léphetett pályára, hiszen Antonio Valencia helyzete az utóbbi időben elég bizonytalan a csapatnál.

 

Az újságírók decemberben már rákérdeztek Youngnál az esetleges szerződés hosszabbításra, aki a következőket mondta: "Ez a klubon múlik. Olyan fittnek érzem magam, mint 21 évesen."

 

"Amíg képes vagyok a saját lábaimon felmenni és lejönni a pályáról, addig szívesen maradok a klubnál."

 

Young továbbá fontos játékosa volt az angol válogatottnak is a tavalyi világbajnokságon, ahol egészen az elődöntőig menetelt az angol nemzeti tizenegy.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!